Nerivio Kasanwirjo verlaat FC Lisse

Nerivio Kasanwirjo maakt komend seizoen geel deel meer uit van de selectie van FC Lisse 1. De 24-jarige verdediger gaat na een seizoen FC Lisse op zoek naar een nieuwe club. Nerivio kwam afgelopen seizoen tot 22 optredens in de tweede divisie voor FC Lisse.

Nerivio kwam over van HBOK, dat onlangs kampioen werd in de tweede klasse. Een seizoen eerder maakte Allon Koene de overstap van deze Amsterdamse club naar FC Lisse.

FC Lisse is altijd op zoek naar spelers die op meerdere posities inzetbaar zijn. Net als Franklin Lewis en Mitchel Bormann kan Nerivio ook uit de voeten als aanvaller. Nerivio maakt vaak gebruik van zijn snelheid en is doelgericht.

Nerivio die net als vele andere talenten heeft gespeeld in de unieke jeugdopleiding van Zeeburgia. De Amsterdamse club die spelers heeft voortgebracht als Ryan Gravenberch, Kenny Tete en Adam Maher. Ook de latere FC Lisse-speler Oussama Siali heeft een Zeeburgia-achtergrond.

Nerivio die een groot deel van zijn leven buiten voetballend door bracht met zijn jongere broer Neraysho. En dan speciaal op een kunstgrasveldje om zo bij elkaar een panna uit te proberen.

Nerivio bedankt voor wat je bij FC Lisse hebt laten zien. En veel voetbalplezier bij je nieuwe club.