Met De Heeren van Ter Specke naar PSV – Borussia Dortmund

Een teamgevoel creëren zonder zelf actief te spelen. Onze sponsorclub Heeren van Ter Specke kan dat. De belevingen die De Heeren neerzetten mogen dan een vanzelfsprekendheid lijken, organisatoren Dennis Hoogenboom, Rob van der Klauw en Michael van der Bent doen er alles aan hun ondernemende gasten in de watten te leggen. Zo ook gistermiddag, toen 35 sponsoren zich verzamelden in onze Coffee Click Lounge; de eerste stop richting een heerlijke Eindhovense Champions League avond. Net na 16.00 uur vertrok de bus met de blauwgele support richting de lichtstad, wetende dat met fileleed de reis zo’n drie uur zou duren. En inderdaad, veel leed door aaneengesloten metaal op het asfalt, maar in de bus alleen maar feest. Er werd al snel gekaart met de meegebrachte Goodnight kaartendecks en binnen no-time werd de BEUK bus omgetoverd tot een restaurant op wielen, met veel dank aan Martijn Claassen van Wereld Wijnen en Ton Freriks van de Vier Seizoenen.

Rond 19.00 uur kwamen de stadionlampen in zicht, en werd er op gemoedelijke wijze een Brabants biertje uit Dommelen gedronken met de sympathieke PSV-supporters in de lokale kroeg, waar ook hoofdsponsor Martijn Kamerman aansloot. Het was de opmaat naar het bekende Champions League Anthem, het luidkeelse ‘Boeren, boeren, boeren’ en het aan het werk zien van kopgigant Luuk de Jong. Ondanks de te gekke sfeer onderling en op de tribune, kon het spel van PSV tegen Borussia Dortmund de voetballiefhebber niet echt bekoren. Met 1-1 na 90 minuten op het scorebord gingen de Heeren van Ter Specke huiswaarts. De grootste winst zat hem deze avond in de paar heerlijke uren met elkaar optrekken waarin serieus werd gesproken maar nog veel meer gelachen. De Nederlandstalige meezingers richting Ter Specke zullen daar ongetwijfeld aan hebben bijgedragen.

Over De Heeren van Ter Specke

De Heeren van Ter Specke is een gezellige netwerkclub van betrokken personen die FC Lisse 1 een warm hart toedragen. Met de komst van de nieuwe voetbalpiramide en de ambitie van FC Lisse om op het hoogste amateur niveau actief te zijn, is er behoefte ontstaan aan een structurele financiële impuls voor ons eerste elftal. Wie deelneemt aan De Heeren van Ter Specke, steunt niet alleen het eerste elftal, maar geniet jaarlijks ook van unieke netwerk- en voetbalervaringen. Wij hebben de ambitie om netwerken en fun te combineren en zullen ons inspannen om u jaarlijks een onvergetelijke dag te bezorgen! 

Voor meer informatie over De Heeren van Ter Specke kunt u contact opnemen met Dennis Hogenboom, Michael van der Bent of Rob van der Klauw via heerenvanterspecke@fclisse.nl.