Luc de Kruijs naar FC Lisse

FC Lisse heeft zijn eerste zomeraanwinst te pakken. Lisse heeft een grote aantrekkingskracht op spelers die op jonge leeftijd van clubs kwamen uit Sassenheim. Momenteel maken de broers Jaap en Toon Zwetsloot deel uit van de selectie van de geelblauwen. Vanaf de zomer van 2024 kan Luc de Kruijs aan dit rijtje worden toegevoegd. De 22-jarige maakt de overstap van Ter Leede naar Ter Specke. Luc kan spelen aan de rechterkant of als aanvallende middenvelder.

Luc speelde in zijn jeugdjaren zeven seizoenen op De Toekomst bij Ajax. Na Ajax was Luc drie seizoenen actief in de jeugd bij Sparta. Een buitenlands avontuur naar Dundee United uit Schotland ging niet door. In 2020 besloot Luc bij Ter Leede te gaan spelen. Uiteindelijk ging hij samenspelen in het eerste team met zijn oudere broer Marc, die een echte vleugelspeler is.

Bij Ter Leede heeft Luc zich verder kunnen ontwikkelen als speler en als mens. Luc heeft altijd de ambitie gehad de stap hogerop te maken. De tijd is er nu rijp voor. Gezien zijn Sassenheimse voorgangers is FC Lisse voor Luc de ideale club om zich waar te maken. FC Lisse heeft immers oog voor jong talent en gunt deze spelers de mogelijkheid zich in de kijker te spelen.

Luc speelt in het veld het liefst in een vrije rol. Het is een technisch begaafde linkspoot. Bovendien is hij doelgericht.

Luc welkom bij FC Lisse. Wij hopen allen bij de FC dat dit vanaf de zomer van 2024 in de tweede divisie is.