Lesley Bakker vindt nieuwe uitdaging bij FC Lisse

Lesley Bakker speelt vanaf het nieuwe seizoen voor FC Lisse. De 22-jarige middenvelder speelde voorgaande twee seizoenen nog voor streekgenoot Rijnsburgse Boys.

Lesley was op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft die gevonden in FC Lisse. Lesley begon zijn voetballoopbaan bij RKSV Pancratius in Noord-Holland, waar hij tot zijn zestiende speelde. Daarna speelde hij in de jeugd van AFC Amsterdam (O17) en Almere City FC (O19). Waarna hij medio 2020 overstapte naar de Witte Leeuwen van Telstar. In februari 2021 maakte Lesley zijn debuut voor Telstar in de Eerste Divisie. In totaal speelde hij vier duels in de Keuken Kampioen Divisie. Na zijn periode bij Telstar speelde Lesley twee seizoenen voor Rijnsburgse Boys.

Met Lesley hebben we een middenvelder aangetrokken die ondanks zijn jonge leeftijd al redelijk wat ervaring heeft op een hoger niveau. Hij kan het spelletje goed lezen en is een speler die graag de bal heeft om vandaar uit teamgenoten in stelling te brengen. Zo af en toe schiet hij eens van een meter of 30 op doel, maar daar weet FC Lisse alles van (scoorde onlangs de 1-1 in de wedstrijd RBB – FC Lisse.

De TC hoopt dat Lesley dit soort doelpunten volgend seizoen met regelmaat laat zien en wenst hem een succesvol verblijf bij FC Lisse toe.