Leon Kampman nieuwe Hoofdtrainer FC Lisse JO17-1

Voor het aankomende seizoen 2024-2025 is Leon Kampman de nieuwe trainer van de JO17-1 van FC Lisse. Na een eerste kennismaking en daaropvolgende gesprek bij FC Lisse zijn wij zeer enthousiast geraakt over de trainer maar ook de persoon Leon Kampman. Leon is op dit moment hoofdtrainer van de damesselectie van Zevenhoven en begeleidt daarnaast de JO17-1. Hij is in het bezit van het UEFA-C diploma en is assistent leidinggevende op een BSO in Ter Aar.

Leon heeft niet alleen ervaring als trainer van verschillende leeftijdsgroepen, maar brengt ook de nodige pedagogische ervaring met zich mee. Dit geeft ons binnen de opleiding ook op dat vlak een enorme bijdrage. Leon heeft al op eigen initiatief wedstrijden bekeken en toont daarmee aan welke intenties hij heeft voor komend seizoen. Hij wil goed voorbereid aan de start staan, spelers al vanaf de kant analyseren en begin van het nieuwe seizoen iedere speler als persoon al leren kennen.

De reden dat Leon voor FC Lisse kiest is: “De keuze voor FC Lisse is omdat ik de ambitie heb om als trainer/coach het hoogst haalbare te willen bereiken in het (jeugd)voetbal. Als je dan te horen krijgt dat er bij een mooie club als FC Lisse een team beschikbaar is in een leeftijdscategorie die ik ambieer, is contact opnemen een logische vervolgstap. Na het eerste contact met Manager opleiding Robert van Boxel heb ik direct een fijn gevoel bij de club. Ondanks de grootte van FC Lisse merk ik direct hoe saamhorig deze club is en dat is uiteindelijk ook de omgeving waar ik het best tot mijn recht komt. Als trainer hoop ik door mijn gevarieerde oefenstof, mijn grote betrokkenheid en duidelijke communicatie het elftal naar een hoger niveau te stuwen. Ik kan in elk geval niet wachten om te starten met deze mooie uitdaging en de club echt te leren kennen.”

Welkom Leon en alvast veel succes en plezier gewenst voor aankomend seizoen!