Lees onze nieuwste nieuwsbrief

Hij is weer verzonden. Onze nieuwsbrief. En hoe speciaal. Qua inhoud en qua verzenden. Onze naar Barcelona geëmigreerde Jelle van der Valk heeft aangegeven graag nog steeds een bijdrage te willen doen aan het blauwgeel van onze club 💙💛 En dus ontvangen onze lezers de nieuwsbrief vanuit Spanje.

En ook de inhoud is speciaal. Zo zien we hoofdsponsor BE Networks nv zijn logopositie op het shirt van onze hoofdmacht vergeven aan IT4Kids Foundation, halen we YouTube sensatie Creatorsfc naar FC Lisse voor dit goede doel, komt PANNA Sterrenteam naar Ter Specke, merken we het succes van onze zaalvoetbalcompetitie met 42! teams, geven we duidelijkheid over het Niet-Spelend lidmaatschap en zijn er belangrijke huishoudelijke mededelingen. Ook is er nieuws van het blauwgeel zakelijke front; onze Business Club vaart uit naar Goodnight Slaapkamers en krijgt een presentatie van oud-topsporter Martin Hersman over rust, vitaliteit en presteren. En dat allemaal in 1 nieuwsbrief. Helemaal uit Spanje🇪🇸
We wensen jullie veel leesplezier: Nieuwsbrief september 2023

Foto: Symbolisch reikt Ronny Grimbergen van FC Lisse (r) het nieuwe ingelijste shirt uit, waarin het eerste elftal haar wedstrijden zal spelen, aan oprichter van Stichting IT4Kids, Jordy Kool, en directeur van de stichting, Colette Zee. We BEdanken Martijn Kamerman voor dit meer dan waardevolle initiatief.
#Voetbal, #Plezier & #Maatschappij