Le Noble Daken en Onderhoud kledingsponsor van opleidingsteam O13-1

De eigenaren van Le Noble Daken en Onderhoud, Pieter-Paul Le Noble en Robin Baas, houden intens van hun vak. Van het ontwikkelen, tot het bouwen van daken, het vakmanschap en het samenwerken. Samen iets bijzonders creëren.

Dit zijn overeenkomsten die Pieter-Paul en Robin ook terugzien bij opleidingsteam O13-1. Zoals het ontwikkelen van spelers, vakmanschap van de trainers en bovenal het samenwerken als team. Allemaal bedoeld om samen het sportieve doel te bereiken.

Om deze overeenkomsten tot uiting te laten komen heeft Le Noble besloten om team O13-1 te voorzien van (warme) kleding en sporttassen. Waarmee de O13-1 herkenbaar is als TEAM. Zowel tijdens de training als voor, tijdens en na de wedstrijd.

De kleding met sporttassen zijn onlangs uitgereikt op de zaak bij Le Noble. Uit handen van Pieter-Paul en Robin kreeg elke speler een blauwe sporttas met als inhoud een trainingsbroek, sporttrui, warm loopshirt, korte broek en een regenjas. Allemaal voorzien van het logo van Le Noble Daken en Onderhoud. De jeugdspelers waren er zichtbaar blij mee.

Kledingsponsor Le Noble Daken en Onderhoud, enorm bedankt voor het vertrouwen en jullie fantastische support!

Meer informatie over Le Noble vind je op hun website Home – Le Noble Daken en Onderhoud B.V.