Drie sponsors van de wedstrijdbal bij wedstrijd tegen Quick Boys

Kroft Sport
Sportstudio Kroft Sport helpt mensen met gezondheidsklachten, blessures of mensen die fitter willen worden of soms wel een paar kilootjes kwijt willen raken. Eigenaar Frank (van der Kroft, bij velen bekend) wil mensen weer fysiek en mentaal op het goede spoor zetten. Ook behandelt Frank mensen met allerhande klachten (nek, schouder, rug, heup, knie en enkelklachten) waarbij men na een korte behandeling reeds 80% minder pijn en een betere bewegingsuitslag ervaart. Frank is geen onbekende bij de gemeenschap FC Lisse. Velen hebben hem gekend als leraar lichamelijke opvoeding op de middelbare school en bij FC Lisse zelf is Frank lang actief geweest als trainer.
Kroft Sport – Vennestraat 54D – 2161 CJ Lisse. Tel. 06-38660598; E: info@kroftsport.nl ; website https://kroftsport.nl

 

 

 

Sikkens Zuid-Holland B.V.
De derde sponsor van de wedstrijdbal is Sikkens Zuid-Holland, de vakmensen achter de schilder met 13 Sikkens Center vestigingen in Zuid-Holland waarvan 2 vestigingen in onze regio te weten in Noordwijk en Leiden. Elke werkdag van 7 uur tot 16:30 uur kunnen de klanten terecht voor advies, verfmaterialen en kop koffie. Van FC Lisse geel tot Quick Boys blauw met professionele kleurenmengsystemen kan men direct de juiste kleur maken in de kwaliteitsverven van Sikkens. Naast professionele verven voor een duurzaam Vastgoedonderhoud verzorgt Sikkens Zuid-Holland B.V. ook voor vastgoedbeheerders, VvE-beheerders en particulieren, verf-technische adviezen op maat zodat het juiste verfsysteem wordt geadviseerd en geoffreerd. Wist u trouwens dat Sikkens Zuid-Holland ook een eigen techniek afdeling heeft ? Deze techniek-afdeling is gevestigd in Rotterdam en daar verzorgt men reparaties, onderhoud en keuringen van elektrische gereedschappen, verfspuit apparatuur en klimmaterialen. Naast deze werkzaamheden welke in eigen beheer worden uitgevoerd verzorgt men ook opleidingen, trainingen, demo’s op locatie, etc. De medewerkers in de Sikkens Centers kunnen u er meer over vertellen. Komt gerust eens binnen en laat u Kleurrijk verrassen, want bij Sikkens geldt altijd ‘Vakmanschap is Meesterwerk !!’
Vestigingen in de regio :
Sikkens Center, De Scheysloot 57, 2201 GN, Noordwijk, 071-4093020, noordwijk@sikkens-zh.nl
Sikkens Center, Moerbeistraat 4, 2321 DJ, Leiden, 071-5769240, leiden@sikkens-zh.nl

 

 

 

 

Thomas en Peter van der Berg
Vader (Peter) en zoon (Thomas) van den Berg zijn vandaag een van de drie sponsors van de wedstrijdbal. Dit duo is alom bekend bij alle FC Lissers. Als zeer trouwe supporters staan ze wekelijks langs de lijn bij zowel alle thuis- als uitwedstrijden. Vooral voor Thomas voelt de Lisser voetbalwereld als een warm bad. Bijna dagelijks aanwezig op Ter Specke. Zijn facebook-account telt bijna 2000 volgers, want wat bij Thomas ook niet ontbreekt is een (positieve) mening, die hij graag ventileert. Het is ook niet verwonderlijk dat Thomas in 2017 uitgeroepen werd tot Supporter van het Jaar. En al die jaren daarna is er dus niets veranderd in de liefde voor FC Lisse.