Komende zaterdag tegen HHC Hardenberg drie sponsors van de wedstrijdbal!

Drie sponsors van de wedstrijdbal hebben zich gemeld voor de wedstrijd van a.s. zaterdag tegen HHC Hardenberg. Het zijn de volgende sponsors: Bouwgroep Horsman & Co, Goodnight Slaapkamers en Wereld Wijnen.

Voor Bouwgroep Horsman & Co is geen klant hetzelfde. Iedere klant heeft zijn eigen behoefte en wil zijn/haar leefomgeving persoonlijk invullen. Geen standaard oplossingen meer, maar maatwerk. Door mee en verder te denken met de klant maakt Horsman & Co samen een prettige woon- en werkomgeving en geeft daarbij het vertrouwen dat alles in orde komt. Het totale bouwproces verloopt zorgelozer. In haar 125-jarig bestaan is Horsman & co geworden tot een vertrouwde ontwikkelings- en bouw-partner. Het werkgebied strekt zich uit van het Noordzeekanaal t/m Den Haag. Met name in de Duin- en Bollenstreek, Kennemerland en de Haarlemmermeer is Horsman & Co een begrip. Men is er vertrouwd en de klanten kennen hun kwaliteit en deskundigheid op het gebied van ontwikkeling, bouw, onderhoud en renovatie.
Bij Horsman & Co wordt gewerkt volgens het eigen Horsman-DNA : Eigenzinnig – Samen – Gewoon, doen – Gezond & Plezier. En dat waarborgt kwaliteit en vertrouwen.
Horsman & Co. Lisse B.V. – 2e Poellaan 12 – 2161 CJ Lisse
E-mail: info@horsman.nl website: https://www.horsman.nl

Ook Goodnight Slaapkamers verbindt zich zaterdag met een bijdrage aan de wedstrijdbal. Als officieel partner van FC Lisse zijn beide partijen continu bezig dit partnership tot een succes te maken. Zo is Goodnight Slaapkamers zichtbaar aanwezig in de kleedkamers, op de koffiebekers, op de entree naar het hoofdveld en op de boarding langs het hoofdveld. En door andere aansprekende activiteiten hoopt men via FC Lisse nog meer exposure te verkrijgen. Goodnight Slaapkamers bestaat inmiddels meer dan 35 jaar en is inmiddels een begrip in de regio geworden. Steeds meer bekende en kwalitatief hoge beddenmerken hebben zich verbonden met Goodnight Slaapkamers. Met daarnaast deskundig personeel en een goede service krijgt de klant echte persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer. En dat heeft er weer toe geleid dat Goodnight Slaapkamers zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot de slaapkamerspeciaalzaak voor de regio Amsterdam-Haarlem-Leiden.
Goodnight Slaapkamers – Woonboulevard Cruquius – Spaarneweg 18 – 2142 EN Cruquius
E-mail: info@goodnight.nl website: https://www.goodnight.nl

Wereld Wijnen is inmiddels een begrip in de streek en zeker bij FC Lisse. Naast het vaste sponsorschap acteert Martijn Claassen, de man achter Wereld Wijnen, ook veelvuldig in andere activiteiten van FC Lisse. Als sommelier bij de verschillende lunches voor leden van de businessclub en tegenwoordig ook als lid van de sponsorcommissie 2.0 van FC Lisse.
Martijn wil met Wereld Wijnen iedereen in de wijde omgeving laten genieten van mooie, smaakvolle en exclusieve wijnen. Maar ook gewoon van ‘makkelijke’ wijnen voor thuis op de bank.
In zijn winkel liggen de heerlijkste kwaliteitswijnen voor iedere gelegenheid en voor ieders budget. Maar bezoek vooral ook eens de smaakvol ingerichte en aanlokkelijke website van Wereld Wijnen. Via de site kunt u een wijnadvies opvragen, een proefdoos laten samenstellen, of zelfs een wijnproeverij (thuis of op uw bedrijf) boeken. En natuurlijk kunt daar ook gewoon uw favoriete wijn bestellen.
Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met Martijn. Hij staat altijd graag voor u klaar.
Wereld Wijnen – Heereweg 175 – 2161BC Lisse – tel. 06 122 77 605 – Email: info@wereld-wijnen.com website: www.wereld-wijnen.com