Kinderen thuis bij BLOS en FC Lisse

Onze nieuwe accommodatie ademt en huisvest niet alleen voetbal. Ons complex is ontworpen om meer partijen samen te laten werken in één gebouw. Op fclisse.nl stellen we ze aan je voor. Aan de hand van onderstaande vragen maken we kennis met Sandra Beelen, locatiemanager en praktijkopleider bij Blos Kinderopvang.

Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Wij zijn een Sport BSO en bieden opvang voor kinderen na schooltijd. Op onze Sport BSO staan sporten en plezier maken centraal. We bieden de kinderen veel vrijheid om te spelen en te bewegen. Van voetballen en hockeyen tot homeruns maken en een potje touwtrekken

Wie zijn jullie klanten en waarom kiezen ze voor jullie organisatie?

Onze klanten zijn ouders die opvang afnemen terwijl zij werken.

Wat is jullie link met FC Lisse/ wat is jullie gezamenlijke geschiedenis?

De Sport BSO zit al jaren bij FC Lisse

Wat vinden jullie van de huidige nieuwe accommodatie?

De huidige nieuwe accommodatie is erg mooi geworden. Geheel ingericht in een mooie kindvriendelijke stijl.

De realisatie van het gehele complex is nog in volle gang. Waar kijk je het meeste naar uit de aankomende tijd?

We kijken er het meest naar uit dat ook het buitenterrein af is zodat onze kinderen weer zelfstandig buiten kunnen spelen.

FC Lisse heeft de kernwaarden Samen, Plezier, Ontwikkeling, Respect en Trots hoog in het vaandel staan. Welke van deze S.P.O.R.T.-waarden spreekt/spreken jou het meeste aan en waarom?

Uiteraard staan ze allemaal hoog in het vaandel bij ons en spreken ze allemaal aan. We zijn een Sport BSO en onze enthousiaste pedagogisch medewerkers doen graag mee en inspireren en motiveren de kinderen om op zoek te gaan naar hun talenten. Elke dag staat er een nieuw avontuur op hun te wachten. Zodat ze ontdekken wat hij of zij écht leuk vinden.