Keizer & Cuvelier en Ton de Jeu trotse kledingsponsors team FC Lisse 5

Keizer en Cuvelier en Bloemengroothandel Ton de Jeu zijn de trotse kledingsponsors van seniorenteam FC Lisse 5.

Keizer & Cuvelier BV
Dit bedrijf verkoopt een breed scala aan programma bevestigingsmateriaal t.b.v. de gehele bouw- en installatiebranche. En dit assortiment, dat met name bestaat uit private label-producten, groeit nog steeds. Veelal op voorraad en anders snel leverbaar (binnen 24 uur) vanuit de Boekweitstraat in Nieuw Vennep. De mensen van Keizer & Cuvelier zien hun activiteiten eigenlijk dit niet als werk en daarom zijn ze zo enthousiast over wat ze dagelijks doen. Dat is oprecht en hopen ze ook uit te stralen naar hun relaties. Elke klant één-op-één spreken is uiterst belangrijk. Wat leeft er bij hem of haar, voor welk doel worden producten gebruikt? Ze zijn nieuwsgierig en daardoor ontstaan langdurige partnerships. Bel ze gerust voor een persoonlijk advies, je wordt met plezier geholpen!

Keizer & Cuvelier B.V. – Boekweitstraat 27 – 2153 GK Nieuw Vennep – tel. 0252 626 700 – e-mail: verkoop@keizercuvelier.nl – website: https://www.keizercuvelier.nl/

Bloemengroothandel Ton de Jeu BV
Bloemengroothandel Ton de Jeu BV is gevestigd in Amsterdam. Sinds 2003 is Peer Beukers samen met zijn vrouw eigenaar van deze bloemengroothandel. Peer zelf is al jaren actief bij FC Lisse als speler, zowel in de zaal als op het veld bij 7 tegen 7. Samen met Ron de Keizer hebben ze dit team in de jeugd vele keren gesponsord. Het was weer een keer leuk om dit team wat inmiddels senioren zijn weer een keer in het nieuw te steken..

Meer info vind je op de website https://tondejeu.nl/ ‘

Beide sponsors bedankt voor deze fijne support!