Keeperstrainers Pieter Witteman en Joey Jansen langer bij FC Lisse

Keeperstrainers Pieter Witteman en Joey Jansen verlengen hun contract bij FC Lisse. Beiden hadden een contract tot medio 2024, maar na het openbreken van dit contract gaan de keepers komend seizoen weer veel profijt hebben van deze twee toptrainers. Pieter gaat zich in de basis richten op de keepers bovenbouw JO19 en JO23 terwijl Joey de keepers van de JO15, JO16 en JO17 onder zijn hoede neemt.

De Technische Commissie Opleiding (TCO) is blij met de verlenging van het contract van beide trainers. Dit seizoen is gebleken dat we kwaliteit in huis hebben en beide trainers leveren hierbij fantastisch werk. We zien de jeugdkeepers alleen maar beter worden dit seizoen. We zijn dan ook zeer blij dat we ook komend seizoen weer kunnen genieten van beide trainers.

Piet Witteman reageert als volgt op zijn verlenging.
“Volgend jaar wordt mijn derde seizoen bij FC Lisse. In samenwerking met de TCO werk ik elke week met volle overtuiging en motivatie voor de club. Door de talentvolle selectiekeepers en de directe omgeving heb ik het ontzettend naar mijn zin en om volgend jaar de stijgende lijn door te zetten.”

Ook Joey Jansen reageert positief en enthousiast.
“Na afgelopen september begonnen te zijn in de keepersopleiding van FC Lisse was er bij mij geen twijfel toen het ging over komend seizoen. Ik ben enorm warm ontvangen en kijk uit naar nog een seizoen training geven aan de jeugdselectiekeepers van FC Lisse.”

Pieter en Joey, veel plezier en succes bij FC Lisse. Op naar heel veel moois in seizoen 24/25!