Keeperstrainer Marc Hogervorst verlaat FC Lisse

Marc Hogervorst stopt aan het einde van dit seizoen als keeperstrainer bij FC Lisse. Een van de redenen is dat Marc het te druk heeft met zijn werk. Marc is reeds tien jaar eigenaar van Personal Lifestyle Gym. In verband met het jubileum heeft Marc over zijn bedrijf een boek geschreven. De eerste exemplaren van dit boek reikte hij uit aan zijn ouders.

Marc begon zelf ooit met keepen bij SIZO in Hillegom. Later ging hij deel uit maken van de jeugdopleiding van Ajax. Via die route kwam hij in het betaalde voetbal terecht bij FC Omniworld en Dordrecht. Hij keerde terug in het amateurvoetbal bij VVSB. In 2011 nam hij afscheid van De Boekhorst. Acht jaar later keerde de toen bijna 40-jarige terug onder de lat bij tweedeklasser SV Hillegom.

Vorig seizoen was het de bedoeling dat Marc diverse jeugdkeepers onder handen zou nemen bij FC Lisse. Wegens de ziekte van Dennis van de Poll schoof Marc echter door als keeperstrainer naar de zaterdagselectie van FC Lisse.

De nu 43-jarige Marc bergt met betrekking tot FC Lisse straks zijn keepershandschoenen op. FC Lisse wenst Marc veel succes met zijn gyms en zien hem komend seizoen zeker nog terug bij wedstrijden van ons vlaggenschip.