Jonge Beweeghelden verbinden zich aan FC Lisse

Met enkele zwierige handtekeningen en afsluitend een mooi boeket bloemen bezegelden René en Frank van Wieringen hun sponsorcontract met FC Lisse tijdens de rust van de wedstrijd FC Lisse tegen vv Katwijk afgelopen dinsdagavond.
René en Frank zijn de oprichters van Jonge Beweeghelden, dat staat voor veelzijdig beweegplezier van 0 tot 12 jaar. Met Jonge Beweeghelden zet iedere pedagogisch medewerker of ouder de kinderen structureel en veelzijdig in beweging. Laagdrempelig, veel succesbeleving en nog meer beweegplezier. Dit zijn de ingrediënten van de erkende beweeginterventie Jonge Beweeghelden.
De broers van Wieringen hebben bewegen hoog in het vaandel staan. Beiden hebben veel ervaring in het bewegingsonderwijs, kinderopvang en ontwikkelen van programma’s.

De beweeginterventie JBH is in september 2021 erkend op het niveau ‘Goed Onderbouwd’ door het Kenniscentrum Sport & Bewegen. Hier zijn de sportieve broers ontzettend trots op en met deze erkenning is het voor kinderopvangorganisaties mogelijk om subsidie aan te vragen voor de inzet van de beweeginterventie Jonge Beweeghelden. Wilt u meer weten, bezoek dan de uitvoerige website van de <Jonge Beweeghelden>.

Jonge Beweeghelden – Meer en Duin 8b – 2163 HA Lisse – info@jongebeweeghelden.nl