Joël Bleichrodt nieuwe trainer JO17-1 seizoen 2023/2024

Voor het aankomende seizoen 2023-2024 wordt Joël Bleichrodt (26) de nieuwe trainer van de JO17-1 van FC Lisse. Hij vervangt hiermee Vincent Nek. In de gesprekken die zijn gevoerd met deze ambitieuze, in bezit zijnde van UEFA-B, trainer is een goed beeld ontstaan met daarnaast zijn trackrecord dat Joël een goede aanvulling gaat zijn voor ons trainerskorps.

Robert van Boxel over de komst van Joël: “Joël heeft een goede naam, communicatief vaardig en is zeer actief bezig met team- en speelwijze ontwikkeling waarbij veel aandacht voor het individu is. Hij maakt duidelijke teamafspraken waarbij hij wanneer nodig ook de ouders betrekt. Voetballen in een goede en veilige omgeving”.

De jeugdtrainer die overkomt van UVS uit Leiden waarbij hij diverse jeugdteams op divisieniveau heeft getraind en daarnaast ook ervaring heeft opgedaan bij de regionale JPN selecties van de KNVB is ook blij met zijn overstap naar FC Lisse: “Je voelt en proeft de ambitie wanneer je binnenstapt om de opleiding verder te ontwikkelen. Het opleidingsplan en jaarplan zien er goed uit en ik hoop mijn kennis en kunde ook over te brengen op de spelers. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met de andere trainers en Robert waarbij ook de extra aanwezige faciliteiten zoals Online Sports Academy en USsportFor ondersteunend zijn aan de ontwikkeling van de speler”.

Wij wensen Joël heel veel succes en plezier toe!