Jeugdtrainer Joël Bleichrodt langer verbonden aan FC Lisse

Joël Bleichrodt blijft trainer bij FC Lisse en zal de hoofdtrainer worden van de nieuwe lichting JO18-1
voor seizoen 2024/2025 welke actief zal zijn in de JO19 competitie.

Joël is inmiddels ruim een half seizoen hoofdtrainer van de JO17-1 van FC Lisse en laat ons dagelijks zien dat hij er veel voor over heeft om zijn team en daarmee de opleiding verder te willen ontwikkelen. Wij zijn uitermate tevreden over zijn manier van werken. Joël (27) besteedt enorm veel tijd aan zijn spelers. Werkt erg gestructureerd en past vaak videoanalyse toe om zijn spelers te ondersteunen en te helpen in hun ontwikkeling.

Daarnaast is Joël iemand waar goed mee valt samen te werken en waar je op kunt vertrouwen. Straalt passie en energie uit en heeft nu al een grote betrokkenheid bij onze club. Hij staat altijd klaar om andere trainers te helpen en is tevens een verbinder binnen ons trainerskorps. Mooi dat Joël zich langer aan ons wil binden en we hem kunnen belonen met een nieuwe overeenkomst voor komend seizoen.

Joël geeft over zijn verlenging van de overeenkomst het volgende aan: “De gezelligheid van een dorpsclub en de focus op ontwikkeling binnen de opleiding passen perfect bij mij. Daarnaast voel ik onwijs de waardering vanuit de club. Daarom was het een makkelijke keuze om te verlengen bij FC Lisse. Ik kijk er naar uit om met de groep de volgende stap te zetten.”

Succes Joël met het bewerkstelligen van deze volgende stap!