Jesper Möhlmann ook volgend seizoen hoofdtrainer JO14-1

Voor het aankomende seizoen 2023-2024 zal Jesper Möhlmann opnieuw hoofdtrainer van de JO14-1 zijn. Jesper heeft de afgelopen seizoenen laten zien zich sterk te ontwikkelen als trainer. Begonnen als trainer in de onderbouw en later ook als assistent bij teams in de middenbouw.

Afgelopen seizoen heeft Jesper zijn eerste stappen gezet als hoofdtrainer in de opleiding van FC Lisse en heeft hij zich in deze rol goed ontwikkeld. Hij is zelfs met de huidige JO14-1 kampioen geworden van Divisie 3. Jesper heeft de intentie uitgesproken zich verder te willen blijven ontwikkelen in de praktijk, maar ook op termijn in het volgen van vervolgopleidingen als trainer-coach.

Als FC Lisse zijn wij trots op het feit dat een jongen van de club langer aan ons verbonden blijft als trainer binnen onze opleiding. Jesper heeft goede voorwaarden om als trainer een heel eind te komen. Zijn trainingen bereidt hij altijd goed voor, waardoor er een duidelijke structuur in zijn oefenstof zit. Dit allemaal passend binnen het jaarplan en de opleidingskaders. Het gebruik van beelden die beschikbaar zijn via ons videoanalyse systeem UsportFor zijn voor hem extra hulpmiddelen om de ontwikkeling van het individu en het team verder te stimuleren.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Jesper weer een mooi en succesvol seizoen zal hebben met de nieuwe JO14-1 lichting.

Wij wensen Jesper heel veel succes en plezier toe.