Jaap Zwetsloot trekt goede lijn door

Respect is op zijn plaats voor Jaap Zwetsloot. Tot de zomer van 2019 was ‘Vlugge Japie’ nog actief voor de toenmalige tweedeklasser Teylingen. De nu 27-jarige aanvaller zag zijn kans schoon zich verder te ontwikkelen als voetballer bij FC Lisse. En met succes. Jaap speelt intussen in de tweede divisie. Jaap trekt de goede lijn bij FC Lisse ook door in het seizoen 2022/2023. Hij is de eerste speler van FC Lisse, die zijn contract verlengt bij de geel-blauwen. Hij zet daarmee de TOON voor andere spelers uit FC Lisse 1.

Jaap wordt bij FC Lisse in zijn kracht gebruikt. En dat is gebruikmakend van zijn pure snelheid. Een voorbeeld hiervan zagen wij tegen Katwijk op De Krom. Wanneer Jaap op tijd wordt gelanceerd is hij een plaag voor menig tegenstander. Jaap mikte de bal helaas voor hem en voor FC Lisse op de paal.

Jaap is door zijn snelheid en positie op het veld als rechtsbuiten natuurlijk de ideale man voor een goede voorzet. Daar profiteert dan vooral spits Enzo Stroo van, die weet waar hij de voorzetten van Jaap kan verwachten.

Jaap is ook een teamspeler. Hij is bereid menig vuil werk op te knappen voor zijn medespelers. Jaap doet er alles aan fit te worden en fit te blijven. Hij let ook op zijn voeding.

Jaap is ook een gevoelsmens. Bij FC Lisse speelt hij met vrienden op niveau. En natuurlijk is het fijn om broer Toon achter je te hebben staan als ‘stofzuiger’ op het middenveld.

Jaap van harte met je contractverlenging bij de FC.