• Joey Vink is bij FC Lisse een van de bende van drie uit Zoeterwoude. De voormalige speler van SJZ werd door trainer John Cuvelier gevraagd om bij de eerste jaars A-junioren van FC Lisse te komen spelen. Joey wist zich meteen te manifesteren in het geel-blauwe shirt. Hij ontwikkelde zich zo door, dat hij komend seizoen de overstap maakt van FC Lisse onder de 23 naar de A-selectie.

    Joey voelde zich meteen goed opgenomen door de 'gasten'uit Lisse. Hij werd onderdeel van een hechte vriendengroep, die twee keer kampioen werd met de JO-19-1. In het afgebroken seizoen 2019/2020 was Joey een belangrijke pion in FC Lisse 2, dat streed om de titel in de reserve hoofdklasse.

    Joey is een harde werker. Hij gaat voorop in de strijd zowel op de trainingen als tijdens de wedstrijden. Iemand die een team op sleeptouw neemt. Joey is iemand die graag positiespel en combinatievoetbal speelt.

    Zijn inzet en zijn kwaliteiten als speler maken het Joey mogelijk de stap te maken naar de A-selectie. Gefeliciteerd met deze promotie. En vanaf de zomer van 2021 krijgt Joey de kans zich verder te ontwikkelen op een nog hoger niveau.