IT4Kids en FC Lisse BEdanken hoofdsponsor voor unieke geste

Dit seizoen speelt het eerste team van FC Lisse met een nieuwe shirtsponsor: Stichting IT4Kids. Het logo van het goede doel staat dit seizoen op het uit- en thuisshirt. Een bijzondere gelegenheid, want geen enkele voetbalclub in Nederland heeft eerder een volledig seizoen gespeeld met het logo van een goed doel op zowel het uit- als thuisshirt.

Deze unieke samenwerking is tot stand gekomen dankzij de toegewijde steun van hoofdsponsor BE Networks, die zowel IT4Kids als FC Lisse support. BE Networks heeft aangegeven niet hun eigen logo op het shirt te willen vertonen, maar deze waardevolle mogelijkheid te geven aan IT4Kids. Het is een prachtig gebaar dat het shirtsponsorschap wordt gegeven aan dit goede doel. 

Een goed doel dat sportkansen creëert voor fysiek en financieel kwetsbare kinderen in Nederland. En dat is hard nodig! Het aantal kinderen dat in een gezin opgroeit waarbij er geen geld is om lid te worden van bijvoorbeeld een voetbalvereniging stijgt. Tussen de 1,5 en 1,9 miljoen huishoudens hebben serieuze geldzorgen waardoor in een schoolklas gemiddeld 3 kinderen niet de sportkans hebben. Dankzij de steun van IT4Kids en partners zoals BE Networks en FC Lisse kunnen deze kinderen nu de kans krijgen om deel te nemen aan sportieve activiteiten en te genieten van de voordelen van teamwork, lichamelijke activiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Volgens Ronny Grimbergen, Manager Commercie bij FC Lisse, is de samenwerking een bijzondere ervaring. ‘BE Networks is al jarenlang een zeer waardevolle en betrokken sponsor van FC Lisse. Dat Martijn Kamerman nu zijn logopositie op het shirt van ons vlaggenschip vergeeft aan IT4Kids typeert de persoon en ondernemer Martijn Kamerman. Omdat we het zo bijzonder vinden, zetten we ons als FC Lisse aankomende maand ook extra in voor IT4Kids. Zo halen we op 10 oktober YouTube sensatie Creators FC naar FC Lisse. De kaartopbrengst van deze wedstrijd gaat naar IT4Kids. Op 25 oktober varen we met onze Business Club naar Goodnight Slaapkamers waar oud-topsporter Martin Hersman een presentatie geeft aan onze leden over vitaliteit, rust en presteren. Een deel van de opbrengst van deze bijeenkomst gaat ook naar Stichting IT4Kids. Het wordt een drukke, maar zeker ook mooie maand.’ besluit Ronny.

Wil je bijdragen aan Stichting IT4Kids, en wil je naar de wedstrijd tegen Creators FC? Koop dan hier je tickets.
Of ben je ondernemer en draag je ons blauwgeel een warm hart toe? Vaar dan mee met onze Business Club naar Goodnight Slaapkamers en Martin Hersman. Meer informatie en aanmelden vind en doe je hier.

Foto: Jordy Kool (founder IT4Kids), Colette Zee (directeur IT4Kids), Martijn Kamerman (Director of Sustainability BE Networks) en Ronny Grimbergen (FC Lisse).