Heb jij al ingeschreven voor de 16e FC Lisse Voetbalquiz?

FC Lisse wil als elke vereniging verbinden. Dit doet zij onder meer elk jaar met de FC Lisse Voetbalquiz. Vrijdag 10 februari is het na een pauze van twee jaar tijd voor al weer de zestiende editie. Een avond waarop het zingen van het FC Lisse-clublied in het nieuwe clubhuis ongetwijfeld één van de hoogtepunten van de avond is.

Het idee voor een FC Lisse Voetbalquiz ontstond in 2006, toen de fusieclub 25 jaar bestond. Matthieu Haring, Hubert Habers, Jorit Doeswijk en Sjoerd van Aanholt begaven zich op het quizpad. Voor Sjoerd was het een hele eer dat de wisselbeker werd vernoemd naar zijn opa Bram Polderman, die jarenlang trouw supporter van de voetbalclub in Lisse was. Een heel team van vrijwilligers werd geformeerd rondom de quiz, met als trekkers Frans van der Laan en Jan Broekhuizen senior. Michael van der Laan en Koen Zenden wonnen destijds de eerste voetbalquiz. Duo’s als Rob van Amsterdam/Paul Randsdorp en Patrick van Tol/Andre Lemmers doen altijd mee voor de prijzen. 

De FC Lisse Voetbalquiz staat bekend om zijn hilarische filmpjes. Zoals het legendarische filmpje van voorzitter Leon Annokkee die ooit op TV West bekend maakte dat Arjan Hermans de nieuwe trainer van het 1e zou worden, Alberto Stegeman die Undercover ging op Ter Specke, Expeditie Ron en Sjon, Geer & Goor die geen cent te makken hadden bij FC Lisse, Man bij hond dat tevergeefs bij Aad van der Poel aanbelde om de dag door te nemen, Veronica Inside aan de bestuurstafel, Fred en Ria van Draadstaal die iedereen opriepen deel te nemen, Bassie en Adriaan inclusief Baron, Vlugge Jopie, B100 en B2, en programma’s die anno 2022 echt niet meer kunnen, zoals De Wereld Draait Door. 

De laatste quiz werd gewonnen door Matthieu Haring en André Lemmers. Dit jaar komt er een nieuwe winnaar. Matthieu zal dit jaar meehelpen in de organisatie die ook dit jaar weer in handen is van ‘Quiz op je club’. Dit jaar bestaat de quiz uit extra veel vragen!

Inschrijven kan per tweetal, door op deze link te klikken!

Aangemeld zijn al:

Sjoerd van Aanholt Hugo de Jong
Tim van Klink Simon den Heeten
Ralph Viergever Raymond Godyla
Dani Smits Nadal van Setten
Carla van Aanholt Theo Bon
Jeanet van der Laan Cees Verburg
John Vermeulen Sylvia Algera
Ferry vd Zwet Rob van Rooyen
Gerrit Mens Nico Mens
Rick van Dijk Lex van der Zijden
Jasper Faas Stefan van Oosten
Tom Steenks Tim Beelen
Jacco Möhlmann Erwin Möhlmann
Dennis Hogenboom Dirk van der Lans
Joran Kret Micha Schoone
Daniël Jasper
John Faas Arno Smits
Frank van Wieringen Ruud van der Voort
Nick Ouwehand Bryan Laman
Buurman Buurman
Paul Monteny Gerrit van der Valk
Kevin Ron
Martijn Scholte Marcel Langelaan
Maarten van der Zwan Bart de bruin
Leon Annokkee Patrick Paardekooper
Patrick van der Leede Bart Swinkels
Rob van Amsterdam Paul Randsdorp