Save the date: Haring & Bloom Gin Tonic Party

Op zaterdag 12 augustus organiseert de Business Club van FC Lisse een haring en gin tonic party voor haar sponsoren. Terwijl Alex Ruizendaal onze gasten trakteert op heerlijke Hollandse Nieuwe, schenkt Disaronno International verfrissende BLOOM Gin Tonics. Tijdens dit evenement, dat van 14.00 tot ca. 18.30 uur plaatsvindt in de Coffee Click Lounge, worden ook de sponsorpassen voor het aankomende seizoen uitgereikt.

Met deze netwerkbijeenkomst van ondernemers, blikken we alvast vooruit op aankomend seizoen en praten we elkaar op een informele wijze bij over afgelopen zomermaanden. Maanden die voetbaldroogte kenden, maar die ruimschoots goed worden gemaakt op 12 augustus en natuurlijk in het aankomende seizoen. U krijgt tijdens deze smakelijke bijeenkomst ook de gelegenheid kennis te maken met de nieuwe trainer en de selectie, die voorafgaand aan dit evenement hun laatste oefenwedstrijd voor aanvang van het nieuwe seizoen afwerken op Ter Specke. Aftrap om 14.30 uur, vv Noordwijk is de tegenstander.

Ook in seizoen 2023/2024 hopen we u in grote getale in de Coffee Click Lounge op Ter Specke te ontvangen.

Om een indicatie te krijgen hoeveel mensen wij kunnen verwachten op 12 augustus, vragen wij u onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Alvast bedankt.

Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.