Jeugdspeler Gijs de Bruin toegevoegd aan A-selectie

Als ouders ben je trots op wat je kinderen doen. Als ouders ben je pas supertrots wanneer een van je kinderen op sportief gebied uitblinken. Voor Gijs de Bruin gaat een droomwens in vervulling. De 19-jarige Lisser maakt vanaf komend seizoen deel uit van de A-selectie rondom het eerste elftal van FC Lisse.

Gijs is een jongen van de club FC Lisse. Sinds de ukken zit het geel-blauwe shirt bij hem als gegoten. Gijs heeft het hart op de tong. Hij steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. Vier jaar geleden sprak hij zijn intenties reeds uit voor de camera’s van FC Lisse TV. Zijn doel was toen al het bereiken van het allerhoogste niveau bij FC Lisse, waardoor je automatisch op het hoofdveld van Ter Specke komt te spelen.

De favoriete positie van Gijs is centraal achterin. Op deze plek heb je overzicht, rust en leiderschap nodig. Wat dat betreft lijkt Gijs de weg te volgen, die eerder werd afgelegd door Bas Gozeling.

Gijs heeft afgelopen seizoen reeds zijn debuut gemaakt in FC Lisse 1. Hij mocht invallen in de uitwedstrijd tegen De Treffers uit Groesbeek. Dat smaakt naar meer.

Altijd fijn als een jongen van de club doorgroeit vanuit de jeugd naar de selectie op seniorenniveau. Gijs zit nog volop in zijn ontwikkeling als voetballer. Hij kan alleen maar beter worden. Hard werken en goed kijken naar wat je collega’s doen op trainingen en in wedstrijden zijn de adviezen. En ook genieten en plezier beleven aan het spelletje dat voetbal heet.

Gijs van harte met je promotie naar de A-selectie.