Geslaagde editie koppelklaverjassen verenigingen

Vrijdag 14 oktober j.l. was FC Lisse gastheer voor een koppelklaverjastoernooi. Alle 5 deelnemende verenigingen (SJC, VVSV, Teylingen, Foreholte en FC) hadden voorafgaand hun 20 koppels (dus 200 deelnemers) opgegeven. Helaas kon dit evenement, dat was wel de verwachting tijdens voorbesprekingen, nog niet in nieuwe accommodatie plaatsvinden.
In de ochtend/middag werd er door diversen vrijwilligers hard gewerkt in huidige kantine om de 50 tafels en 200 stoelen netjes klaar te zetten en te stickeren. Vanaf 19.15 uur druppelden de deelnemers binnen en konden zij zich snel inschrijven bij de contactpersonen van diversen clubs in de ruimte van BLOS. Hier had men ook gelegenheid om de jassen op te hangen aan de rekken met hangers verzorgd door C&A (nogmaals dank hiervoor). Na een kopje koffie/thee barste om 20.00 uur de strijd los na het inleidend praatje van spreekstalmeester Ben. Maar liefst 4 rondes stonden op het programma waarbij na elke ronde wedstrijdsecretaris Rene alles direct verwerkte in een speciaal programma. Voor de catering stond er een team met (nieuwe) barvrijwilligers klaar om iedereen aan de tafels te bedienen. In een ontspannen en gezellige sfeer werden alle potten in vlot tempo afgewerkt en kon Ben rond 00.00 uur beginnen aan de prijsuitreiking. Bij deze willen iedereen die op zijn/haar manier een bijdrage aan deze avond heeft gedaan  bedanken. Dit geldt uiteraard ook voor de diversen partijen die ons van de benodigde (spel)materialen hebben voorzien.
 
Dat klaverjassen nog steeds een populair spelletje is, werd deze avond maar weer bewezen. We kunnen nu al niet wachten op onze eigen Kerst-editie. Nogmaals dank aan alles en iedereen voor hun bijdrage/inzet voor een fantastisch evenement. Vrijwilligers/sponsoren zijn onmisbaar en onbetaalbaar.
 
Evenementencommissie FC Lisse