Frank Baak toegevoegd aan de sponsorcommissie

FC Lisse is verheugd aankomend seizoen over Frank Baak als nieuw lid van onze sponsorcommissie te beschikken. In het dagelijks leven is de 39-jarige Lisser Manager Sales bij uitzendorganisatie Charlie works. Daarnaast heeft de goedlachse Frank een rijke historie bij FC Lisse. Wellicht ten overvloede, maar Frank stelt zich middels enkele vragen graag jullie voor.

๐—™๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ธ, ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐˜‚๐—บ ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚. ๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—น ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ.

Ik ben Frank Baak, nog geen 40 jaar. Getrouwd met Dyonne, en samen met onze twee kids wonen we in Lisse. Onze kinderen zijn 6 en 10 jaar en beide spelen bij FC Lisse. In het dagelijks leven ben ik Manager Sales bij de internationale uitzendorganisatie Charlie works.

๐—ž๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ธ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—™๐—– ๐—Ÿ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ ๐—ถ๐˜€?

De link die ik met FC Lisse heb, is vrij lang. Zelf heb ik vanaf de Eโ€™tjes tot en met de senioren gevoetbald. In totaal 10 jaar meegeweest als leider op voetbalkamp en vier seizoenen de rol van Teammanager gehad in de staf van het eerste elftal. Na vorig seizoen ben ik daarmee gestopt.

๐—ก๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฝ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ง๐—ฒ๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ, ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ด๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—™๐—– ๐—Ÿ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ. ๐—ž๐—ผ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต ๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—น๐—ฎ๐˜‚๐˜„๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐—น?

Nadat ik na vorig seizoen gestopt was, werd ik gevraagd om toch betrokken te blijven bij de club. Na zoveel jaar verbonden te zijn, wil ik dat altijd wel. Toch wilde ik na mijn rol als Teammanager bij het vlaggenschip even rustig nadenken over wat ik echt wilde. Mijn kinderen zien spelen op zaterdag was goed te combineren een rol in de sponsorcommissie. Na een leuk gesprek met Manager Commercie, Ronny Grimbergen, heb ik voor de volle 100% besloten dit op te pakken! FC Lisse bruist, binnen en buiten de lijnen. Ik heb er ontzettend veel zin in om een waardevolle bijdrage te leveren en FC Lisse naar een nog hoger niveau te tillen.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐—ท๐—ฒ, ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ผ๐—ฟ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ, ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ?

We willen gezamenlijk de sponsoren een topmiddag geven op zaterdag, maar ook op verschillende evenementen die er aan komen. Hierdoor hopen we de groep sponsoren te vergroten zodat het echt een netwerk wordt van ondernemers! Het gevoel creรซren van; ‘Daar moet je bij willen zijn.’

FC Lisse wenst Frank ontzettend veel plezier en succes in zijn nieuwe rol.