FC Lisse verwelkomt nieuwe vrijwillgers

Spelers die onze vereniging vertegenwoordigen binnen de lijnen vinden we bij FC Lisse belangrijk. Spelers die dat doen én onze club buiten de lijnen vertegenwoordigen vinden we belangrijk én ook nog eens zeer waardevol. Want, zonder vrijwilligers geen vereniging. Robin Veldman en Menno Mohlmann hebben zich recentelijk bij ons mooie team van vrijwilligers gevoegd.

Robin Veldman gaat deel uit maken van ons communicatieteam terwijl Menno spin in het web zal zijn omtrent IT-gerelateerde zaken. Beide mannen zijn geen onbekenden op Ter Specke en zijn een aanwinst voor de club. De achternaam van Menno verraadt een echte FC Lisse geschiedenis waar hij trots op zal zijn. In de huidige tijd speelt de 25-jarige Lisser in FC Lisse 13 en studeert hij Forensisch ICT. En terwijl Menno op zaterdag het blauwgeel draagt, vertegenwoordigt Robin het licht- en donkerblauw van Woonbasis tijdens de 7 tegen 7 wedstrijden op veld 10. De 39-jarige oorspronkelijk Hoofddorper heeft zijn draai gevonden op Ter Specke en wil graag zijn handen uit de mouwen steken. ‘Het klinkt misschien cliché maar ik ben ervan overtuigd dat vrijwilligerswerk de hoeksteen is van het verenigingsleven. Met inzet en veel handen kunnen we het werk dat binnen de vereniging verzet moet worden, een stuk lichter maken.’ Menno kan de woorden van Robin alleen maar beamen en voegt toe: ‘Ik vind het tof om echt iets te kunnen betekenen. Mensen worden er blij van als ik een IT-probleem voor ze oplos. Ik moet zeggen dat de waardering die ik dan krijg, wel wat met me doet.’

FC Lisse bedankt Robin en Menno alvast voor hun inzet en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking. ‘De vereniging heeft sportieve ambities. Ik hoop te kunnen helpen om ook de meer sociaal maatschappelijke ambities nog beter in beeld te brengen. Dat is een uitdaging, maar ik kijk er naar uit om dat samen met het communicatieteam te realiseren’, besluit Robin.

Zou je net als Menno en Robin ook iets willen betekenen voor FC Lisse? Op welk gebied dan ook. Neem dan contact met ons op via https://www.fclisse.nl/word-vrijwilliger/ We kijken uit naar jullie verdere belangstelling.