FC Lisse presenteert met trots nieuwe partnersponsor: Perflexi

FC Lisse presenteert met trots nieuwe partnersponsor Perflexi. Gisteravond werd door de directeur-eigenaar van het payroll bedrijf, Michael van Broekhoven, een handtekening gezet onder een meerjarig contract. Voor een introductie stelden we Michael enkele vragen.

Michael, je wordt met Perflexi partnersponsor van FC Lisse. Kun je ons vertellen wat Perflexi doet?
Perflexi is een payroll bedrijf welke zich de laatste jaren heeft gefocust op het verlenen van haar services aan bedrijven die kennismigranten (hooggeschoolde werknemers van buiten de EU) in dienst willen nemen maar niet erkend referent bij de IND zijn. Wij zijn al 10 jaar erkend referent en aldus NEN- gecertificeerd. Om deze certificering in stand te houden zijn we continue bezig om processen aan te passen c.q. te verbeteren en deze te blijven volgen. Dit resulteert in een hoge mate van kwaliteit en scherpe concurrerende tarieven. Momenteel hebben we consultants in dienst in diverse branches. Onze klanten en werknemers komen uit diverse landen. Op dit moment ongeveer 15-20 nationaliteiten. Onze grootste markt ligt bij Chinese bedrijven.

FC Lisse is natuurlijk blij met deze samenwerking. Wat is de reden waarom je partnersponsor wordt?
Wij vinden dat er binnen de bedrijven een deel van de winsten mag terugvloeien naar de maatschappij. Dit kunnen goede doelen zijn, maar ook op micro niveau naar de regio waar onze klanten zich bevinden. Dit doen we sowieso met alle bedrijven waarin we werkzaam zijn/eigenaar zijn. Aangezien wij niet een klantenkring hebben binnen deze regio, hebben we dus nagedacht over een andere soort van samenwerking. Mijn kinderen zijn met ingang van dit jaar ook gaan sporten bij FC Lisse. Zelf ben ik opgegroeid in mijn jeugd in Lisse en hedendaags woonachtig in Sassenheim. Gezien de affiniteit met het voetbal en zoekende naar een grote club in de regio waar de jeugd sterk vertegenwoordigd is, kwam ik al snel op FC Lisse terecht. Wij hopen met onze bijdrage(n) te kunnen helpen aan het verbeteren en versterken van de club. Dit is toch ook wat we in onze eigen business doen?

Wat verwacht je van het sponsorschap? Anders gezegd; wanneer ben jij tevreden met de samenwerking?
Met het sponsorschap hoop ik zoals al eerder gezegd hierboven de club te kunnen versterken. Tevens zullen we via onze eigen media kanalen ook kennis geven dat wij ons hiervoor inzetten. Internationaal wordt hier ook waarde aan gehecht. Het mes snijdt voor ons dus zo aan twee kanten.

Zoals je wellicht weet, kenmerkt FC Lisse zich door de S.P.O.R.T.-waarden; Samen, Plezier, Ontwikkeling, Respect, Trots. Welke waarden spreken jou het meeste aan en zijn eventueel ook van toepassing op Perflexi?
Wij zijn super trots op ons bedrijf en wat we de afgelopen jaren hebben bereikt. Een jaarlijkse groei van 15%-20% is ook iets om trots op te zijn. Dit hebben we bereikt om altijd met respect om te gaan met onze medewerkers en klanten. Door samen ook plezier te maken “en jezelf vooral niet altijd ‘te’ serieus te nemen” in combi met de geleverde kwaliteit zijn we in staat geweest om onszelf steeds weer verder te ontwikkelen en de veranderingen in de markt voor te blijven dan wel hiermee om te gaan. Volgens mij heb ik zo alle “letters” gebruikt 😉. Maar trots zijn we zeker.

Tot slot. Je krijgt straks sponsorpassen die toegang geven tot onze Coffee Click Lounge. Wie bel je al eerste om mee te nemen naar een wedstrijd en waarom?

Ik wilde Cristiano uitnodigen maar die zal wel geen tijd hebben 😉 Wie het wel wordt, weet ik echt oprecht nog niet.

FC Lisse bedankt Perflexi voor het vertrouwen en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking.

Foto: Michael van Broekhoven en Monique Eradus van Perflexi worden in onze Coffee Click Lounge door Ronny Grimbergen en Frank Baak van de sponsorcommissie ontvangen voor de ondertekening van het sponsorcontract. Een rondje langs het hoofdveld mocht natuurlijk niet ontbreken.