FC Lisse 1 oefent tegen SJC en ADO’20

FC Lisse 1 is uit de winterslaap. Tijd om de pijlen te richten op de hervatting van de voetbalcompetitie. Om enigzins in het ritme te komen gaan de geel-blauwen oefenen. Dinsdag 10 januari is dit de uitwedstrijd in Noordwijk tegen SJC. Het aanvangstijdstip is om acht uur. Zaterdag 14 januari  stuit de FC vanaf twee uur in Heemskerk op ADO’20.

SJC staat momenteel in de subtop van de vierde divisie op zondag. FC Lisse krijgt onder meer te maken met spits Tom Duindam. Tom de man van de geopende ketchup fles weet net als op Ter Specke bij de ruim 100-jarige het net van de tegenstander makkelijk te vinden.

ADO’20 ging de winterstop in als de koploper van de derde divisie op de zondag. Het is dus mogelijk een van de tegenstanders komend seizoen van FC Lisse in de tweede divisie. ADO’20 is de vorige club van onze hoofdtrainer Raymond Bronkhorst.

FC Lisse speelt weer voor het echie op zaterdag 21 januari. In Werkendam is dan Kozakken Boys de tegenstander. Ook op zaterdag 28 januari gaat FC Lisse op verplaatsing. Tegen de Tricolores van Excelsior Maassluis. De eerste thuiswedstrijd van 2023 is voor FC Lisse op zaterdag 4 februari. De Blauwen van SV Spakenburg zijn dan de opponent.