Family Lisse verzorgt de catering in de CoffeeClick Lounge zaterdag

Komende zaterdag na de wedstrijd tegen ACV Assen verzorgt Family Lisse de amuses in de CoffeeClick Lounge.

Bij Family Lisse zetten ze graag op ieder moment van de dag iets lekkers op tafel, of je nu komt om te lunchen, een lekker kopje koffie, een gezellige borrel op ons verwarmde terras of om met elkaar ‘s-avonds een hapje te eten, bij Family Lisse ben je altijd aan het juiste adres.

De kernwaarde van Family Lisse is ‘samen genieten’, dat is waar het om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

De uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils. Het is een kaart vol heerlijke –en vooral eerlijke-  producten en maaltijden. En heb je de premium burgers al eens geprobeerd? Deze worden gegrilld op een echte lavagrill, wat ze nóg lekkerder maakt. Denk bijvoorbeeld eens aan de Triple Cheese burger: voor de échte kaasliefhebber. Ga gerust eens langs of laat je overtuigen door de smakelijke website.

Ongetwijfeld laten de koks van Family zaterdagmiddag de bezoekers van de CoffeeClick Lounge genieten van hun vakmanschap.

Brasserie Cafetaria Family – Blokhuis 24  (Koninginneweg) – 2161 EW Lisse – tel. 0252 421 282  <website>