Family Lisse cateraar van de week na wedstrijd tegen Quick Boys

Komende zaterdag na de wedstrijd tegen Quick Boys verzorgt Family Lisse de amuses in de Coffee Click Lounge. Bij Family Lisse zetten ze graag op ieder moment van de dag iets lekkers op tafel, of je nu komt om te lunchen, een lekker kopje koffie, een gezellige borrel op ons verwarmde terras of om met elkaar ‘s-avonds een hapje te eten, bij Family Lisse ben je altijd aan het juiste adres.

De kernwaarde van Family Lisse is ‘samen genieten’, dat is waar het om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kun je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden. De uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils. Het is een kaart vol heerlijke –en vooral eerlijke- producten en maaltijden. Ga gerust eens langs of laat je overtuigen door de smakelijke website.

Voor de tweede keer dit seizoen laten de koks van Family zaterdagmiddag de bezoekers van de Coffee Click Lounge genieten van hun vakmanschap.

Brasserie Cafetaria Family – Blokhuis 24 (Koninginneweg) – 2161 EW Lisse – tel. 0252 421 282 website: https://lisse.family.nl