Faas Assurantiën, Bloemengroothandel Ton de Jeu en Meat This sponsors van de wedstrijdbal tegen RBB

Deze week weer drie sponsors voor de wedstrijdbal.
Faas Assurantiën is een onafhankelijk advieskantoor met een allround servicepakket. Zowel voor alle verzekeringen als bancaire oplossingen, voor zowel particuliere- als zakelijke relaties. Als u op zoek bent naar goede service en deskundigheid, dan bent u bij Faas Assurantiën aan het juiste adres. Een persoonlijke benadering staat daarbij voorop. Je kunt je pas echt goed verzekeren als je weet welke risico’s je loopt, is het nuchtere uitgangspunt van Faas Assurantiën. Door hun onafhankelijkheid hebben zij alle vrijheid om op het gebied van verzekeringen en hypotheken te kiezen voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Ook in geval van schade komt Faas Assurantiën op voor uw belangen. Zij behandelen de schade voor u en onderhouden daarbij de contacten met de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en tegenpartij. Faas Assurantiën is er niet alleen voor de particulier, maar zeker natuurlijk ook voor de ondernemer. Laat u verassen door de zéér scherpe premies en kwaliteit van dienstverlening. Bezoek eens de uitgebreide website of spreek Rob gewoon aan voor meer informatie en mogelijkheden.
Faas Assurantiën – Heereweg 331 (1e etage) – 2161 BL Lisse – T: 0252-422823 – E: info@faasassurantien.nl


Bloemengroothandel Ton de Jeu is al sinds 1958 een begrip bij vele bloemisten in Amsterdam en omstreken. Het was de eerste bloemen cash & carry in Nederland. Jarenlange ervaring heeft ze geleerd in te spelen op de behoefte van de klant. Denk hierbij ook aan noviteiten die ze rechtstreeks van kwekers en importeurs krijgen die niet verhandeld worden via de veiling. (Ecuador rozen en seizoenproducten). Deze producten worden aangeboden vanuit de gekoelde verkoophal en vanuit de uitgebreide en heldere webshop. Sinds 2003 is Peer Beukers samen met zijn vrouw eigenaar van deze bloemengroothandel. En Peer is geen onbekende binnen FC Lisse. Sinds jaren is Peer actief op de voetbalvelden van Ter Specke.
Bloemengroothandel Ton de Jeu BV – Osdorperweg 452 – 1067 SX Amsterdam – https://tondejeu.nl


Bij Meat This kan men heerlijk eten bestellen en afhalen in één van de vestigingen of laten bezorgen!
Het eten wordt met zorg bereid en u kan het hele proces volgen van bereiden tot bij u thuis via onze website en app. Meat This heeft nu ook een vestiging in Lisse waar men kan afhalen of van waaruit men kan laten bezorgen. Het assortiment is verrassend breed. Van allerlei soorten spareribs, tot diverse soorten burgers. Ook voor een heerlijke saté of kippenbout kan men er terecht. En natuurlijk kan de maaltijd compleet worden gemaakt met salades en andere side dish recepten. Bezoek de website en u krijgt direct trek. Heeft u opmerkingen of speciale vragen over uw bestelling? Bel gerust of neem contact op via het contactformulier op de site!
Meat This Lisse – Meer en Duin 227 – 2161 HE Lisse – Tel. 0252 – 203090 https://www.meatthis.nl