Erik Cummins toegevoegd aan Technische Commissie

De kennis en de kunde van de als speler stoppende Erik Cummins gaan niet verloren voor het voetbal. De afzwaaiende doelman maakt vanaf komend seizoen deel uit van de Technische Commissie van de A-selectie van FC Lisse. Onder de afspraak dat beide partijen na verloop van tijd bezien in hoeverre de samenwerking bevalt. Erik zal als voetbaltechnische aanvulling zich met name richten op spelers uit Betaald Voetbal Organisaties (BVO).

Bijna dertig jaar was de voormalige aanvoerder van FC Lisse 1 actief in het voetbal. Het unieke van Erik is dat hij actief was als speler in divisies op vier niveaus. Met FC Utrecht in de Eredivisie, met Go Ahead Eagles en SC Cambuur in de Eerste divisie en met FC Lisse in de Tweede en de Derde divisie. Op deze manier kreeg Erik niet alleen een schat aan ervaring, maar bouwde hij een ruime expertise op.

Aan het hoofd van de technische commissie staat technisch manager Kevin Winter. Hij krijgt al jaren ondersteuning van Marcel Bremmer, Robin Stolp, Rob van Amsterdam en Guillaume Pocorni. Erik komt daar bij. Met meer mensen in de technische commissie is er breder draagvlak. En zorgt het voor een verdere professionalisering binnen FC Lisse als het gaat om de A-selectie.

Erik veel plezier met je nieuwe rol binnen FC Lisse. We zijn blij dat we je blijven zien op Ter Specke.