Enzo Stroo heeft plezier

Gaan plezier maken en presteren hand in hand? Het antwoord is ja, als we kijken naar Enzo Stroo. De spits van FC Lisse heeft bij onze club het plezier in het voetbal volledig teruggekregen. Dat krijgt zijn beloning in doelpunten en nog eens doelpunten. Enzo is en blijft van ons FC Lisse. Ook komend seizoen speelt hij in het shirt van FC Lisse.

Enzo kwam naar FC Lisse toe met het idee weer eens lekker te gaan voetballen. Al snel bleek hij het ideale aanspeelpunt voorin. Hij leverde een grote bijdrage aan het kampioenschap van FC Lisse door veel te scoren. In staat gesteld door de mensen achter hem, Het is vaak een automatisme wat Enzo doet als hij een van zijn medespelers in de buurt ziet met de bal, Een spits voelt aan waar de bal komt en op welke plek hij moet gaan staan om af te ronden.

Net als de meeste andere spelers moest Enzo wennen aan de wetten van de tweede divisie. Als spits krijg je minder mogelijkheden op een doelpunt en zijn de tegenstanders slimmer en beter. Een echte spits gaat uiteindelijk weer scoren. Het doelpunt van Enzo bij Quick Boys uit bracht de doelpuntenmachine weer op gang.

Met plezier heeft Enzo zijn contract bij de FC verlengd. Hij speelt in een vriendenteam. En dat is op het hoogste amateurniveau opmerkelijk.