Enzo Stroo verlengt bij FC Lisse

De eerste contractverlenging met een speler uit de huidige selectie van FC Lisse is een feit. Zijn naam is Enzo Stroo. De spits gaat in de zomer van 2024 zijn vierde seizoen in bij de geelblauwen. De 29-jarige Enzo heeft bij FC Lisse het plezier in het voetbal weer teruggekregen.

Tot 2020 was Enzo profvoetballer bij FC Volendam en Top Oss. Quick Boys trok op dat moment aan de bel. In Katwijk kwam Enzo te weinig aan spelen toe. Tijd om na een seizoen te verhuizen naar FC Lisse. En met succes. Enzo werd in zijn eerste seizoen bij FC Lisse kampioen van de derde divisie zaterdag. Regelmatig werd hij door zijn teamspelers na afloop van een gewonnen wedstrijd toegezongen in de kleedkamers. Enzo wist immers het net van de tegenstander makkelijk te vinden.

Enzo heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ideaal aanspeelpunt voorin. Enzo weet wat er nodig is met een bal en medespelers in de buurt. Hij heeft een neusje voor het maken van doelpunten en probeert ook regelmatig de aangever te zijn.

In de tweede divisie gaat alles een stuk sneller. Zijn de tegenstanders slimmer en beter. Dat vroeg om aanpassing. Uiteindelijk wist Enzo ook op het hoogste amateurniveau zijn draai te vinden. Dit seizoen kwam Enzo door een blessure enige tijd niet aan spelen toe. Momenteel is hij weer fit. En staat te trappelen van ongeduld om zijn team weer aan belangrijke doelpunten te helpen.

FC Lisse heeft nog een halve competitie te gaan om uit de benarde positie te komen, die het momenteel inneemt op de ranglijst. Enzo wil een bijdrage leveren aan het gewenste resultaat. En dat is handhaving.

Enzo gefeliciteerd met je contractverlenging. En hou met je voetbalvrienden FC Lisse in de tweede divisie.