Een smakelijk welkom aan nieuwe sponsor Het Oude Dykhuys

Geen zomerstop voor onze sponsorcommissie. Integendeel. Het is de tijd om sponsorcontracten te verlengen en nieuwe sponsoren te verwelkomen. Zo ook restaurant Het Oude Dykhuys. We zijn er trots op dat zo’n kwalitatief en bekend restaurant zich bindt aan onze vereniging. Wie aanwezig was bij onze Veiling Dinner Show met Dick Advocaat in april jl. heeft al mogen ervaren hoe hoog Alfred van Dijk en zijn team kwaliteit in het vaandel hebben staan.

๐™Š๐™ซ๐™š๐™ง ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™Š๐™ช๐™™๐™š ๐˜ฟ๐™ฎ๐™ ๐™๐™ช๐™ฎ๐™จ
Gastvrijheid en culinair genieten. Zo kan het restaurant, gelegen aan de Ringvaart in Lisserbroek, het beste getypeerd worden. Al jaren is dit hรฉt adres voor een goede lunch of diner; in het restaurant of bij mooi weer op het patio-terras. Hier bent u zowel zakelijk als privรฉ op de juiste plek. Een sfeervol restaurant met een warme uitstraling waar u echt uit bent en eten genieten is. Alleen de beste ingrediรซnten, streekproducten en bereidingen vinden hun weg naar de menukaart. Hierbij staan versheid en kwaliteit altijd voorop.

Meer informatie over Het Oude Dykhuys vind je op https://lnkd.in/eAFTtNEM Wij bedanken Alfred voor zijn vertrouwen en bijdrage voor onze bloeiende vereniging ๐Ÿ’™๐Ÿ’›

Zou je ook meer willen weten over onze sponsormogelijkheden? Ontdek ze via https://lnkd.in/euHS89Ud , download onze sponsorbrochure of neem contact op met Ronny Grimbergen via commercie@fclisse.nl. We komen graag met jou en je onderneming in contact.

#Voetbal, #Plezier & #Business