Dirk Supermarkt Lisse en Unex Inc. sponsors wedstrijdbal tegen Jong Sparta

De wedstrijdbal van komende zaterdag tegen Jong Sparta Rotterdam wordt gesponsord door Dirk Supermarkt van het Vierkant uit Lisse en bloembollen en vaste plantenexporteur Unex Inc. uit Voorhout/Sassenheim.

Dirk Supermarkt heeft heel wat voetballend personeel op de rol en dat is filiaalmanager Mark Sneeuw niet ontgaan. Met plezier verbindt hij dan ook de naam van zijn supermarkt aan de wedstrijdbal van vandaag. Dirk Supermarkt gaat met z’n tijd mee. Een onlangs uitgevoerde verbouwing met een ingebouwde slijterij en de mogelijkheid om te shoppen met handscanners bewijst dat overduidelijk. De missie van Dirk Supermarkten is dat zij er alles aan doen om de beste kwaliteit aan te bieden tegen de laagste prijzen van Nederland. En dat lukt Dirk ieder jaar weer. Bij de vergelijkingen tussen de landelijke supermarkten, georganiseerd door de Consumentenbond, scoort Dirk al jaren achtereen als goedkoopste supermarkt. Ook volgens het klantenpanel van het GfK is Dirk van den Broek de absolute nummer 1 in 2022 als het gaat om lage prijzen en aanbiedingen! Wederom een mooie bevestiging dat je bij Dirk moet zijn voor je dagelijkse boodschappen tegen de laagste prijs! Kortom, Dirk Supermarkt gaat altijd voor de hoogste score. En dat past natuurlijk perfect in het motto van een voetbalclub als FC Lisse.
Dirk Supermarkt Lisse – Heereweg 246 -2161 BR – Lisse – https://www.dirk.nl

Unex Inc. is een echt familiebedrijf dat door de jaren heen tot een van de toonaangevende Nederlandse exporteurs van bloembollen en vaste planten is uitgegroeid met als belangrijkste afzetgebieden Noord-Amerika en Canada. Maar ook Europa en Azië behoren tot de leveringsgebieden. Unex Inc. is expert in het leveren van groothandels, tuincentra, glastuinders, fondsenwervers, postorderbedrijven en grotere landschapsarchitecten. Unex Inc. heeft als doel de klanten te ondersteunen in hun ondernemerschap en hun consumentenbehoeften. Met hun jarenlange ervaring werken zij actief mee aan productontwikkeling voor de verschillende consumentenmarkten. Unex Inc. ontwikkelt verpakkingsconcepten voor bloembollen- en vaste plantenprogramma’s en levert deze wereldwijd bij u af. Unex Inc. is ook vader en zoon Mulder, sinds jaar en dag trouwe supporters en vaste sponsors van onze club.
Unex Inc. – Jacoba van Beierenweg 150A – 2215 KX Voorhout – https://www.unexinc.com