Dennis Iliohan vertrekt bij FC Lisse

Dennis Iliohan vertrekt aan het einde van dit seizoen als assistent-trainer van FC Lisse 1. De nu 52-jarige oud-profvoetballer was in zijn functie de opvolger van Richard van Heulen. Richard nam begin dit seizoen het trainersstokje over bij FC Lisse 1 van de vertrekkende Raymond Bronkhorst. Dennis kan zijn werk bij zijn bedrijf en zijn rol rond FC Lisse 1 niet langer combineren.

Dennis was als speler twee periodes actief voor FC Lisse. Zijn eerste periode in het geel-blauwe shirt als speler was van 1994 tot en met 1996. Samen met trainer Mark Wotte verdiende Dennis een transfer naar ADO Den Haag. Dennis sloot zijn actieve loopbaan als speler in 2007 af bij FC Lisse.

Dennis is al jaren actief als spitsentrainer bij FC Lisse. Tevens is hij met zijn bedrijf Mixed Media Reclame al een lange tijd zakelijk betrokken bij FC Lisse.

Dennis wil zijn verblijf bij FC Lisse op een goede manier afsluiten. En dat is handhaving in de tweede divisie.  Er is dus nog genoeg werk aan de winkel voor Dennis en zijn collega’s uit de staf rond FC Lisse 1.