Dennis Iliohan assistent-trainer FC Lisse 1

Dennis Iliohan is vanaf het nieuwe seizoen assistent-trainer van FC Lisse 1. De nu 51-jarige oud-profvoetballer is de opvolger van Richard van Heulen. Richard volgt de vertrekkende Raymond Bronkhorst op als hoofdtrainer van FC Lisse 1. Barry Opdam blijft aan als de tweede assistent-trainer.

Het bijzondere is dat zowel Dennis als Barry zich als voetballer in de kijker speelden bij FC Lisse onder trainer Mark Wotte. We praten dan over de periode van 1994 tot en met 1996. Barry verdiende een transfer naar AZ en Dennis ging met Mark Wotte mee naar ADO Den Haag. Voor zijn eerste periode FC Lisse had Dennis reeds betaald voetbal gespeeld bij Haarlem.

Na diverse binnen- en buitenlandse avonturen sloot de aanvaller Dennis zijn actieve loopbaan als speler bij FC Lisse af. Dit was in 2007. Hoe zeer Dennis van FC Lisse is gaan houden, bleek wel uit het feit dat hij zijn afscheidswedstrijd speelde op Ter Specke.

Dennis is al jaren actief als spitsentrainer bij FC Lisse. Met zijn bedrijf Mixed Media Reclame is Dennis ook zakelijk reeds voor een lange periode betrokken bij FC Lisse.

Met Dennis als nieuwe assistent-trainer heeft FC Lisse in haar zoektocht iemand gevonden, die weet waar het spelletje om draait. En bovendien de club FC Lisse bijzonder goed kent.

Dennis veel plezier met je nieuwe functie. Dat wordt alvast oefenen met het balletje in de warming-up zo dichtbij mogelijk de witte lijn te krijgen.