De man achter de bar. Rob Teeuwen van Horstermeer Interieuren.

Wie op Ter Specke ons clubhuis en Coffee Click Lounge bezoekt, kan niet om de daar opgestelde bars heen. Het zijn echte eyecatchers die extra allure geven aan het interieur van onze accommodatie. Man achter de bar is Rob Teeuwen. Figuurlijk dan, want letterlijk heeft FC Lisse natuurlijk al andere toppers achter de bar staan. We stelden Rob enkele vragen over de vormgeving en realisatie van het nieuwe interieur en naar zijn link met FC Lisse.

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben Rob Teeuwen, geboren in Haarlem maar opgegroeid en nog steeds wonend in Lisse. Sinds 2001 directeur van Horstermeer Interieuren bv gevestigd in Nederhorst den Berg en vanaf 2006 DGA, waar ik me vooral bezig houd met de klantcontacten, dagelijkse leiding, calculatie en project management.

Voor welke klanten werken jullie en welke werkzaamheden voeren jullie uit?
Onze omzet komt voor ca. 50 a 60% van particuliere klanten en de overige 40 a 50% van kantoor-, horeca- en winkelinrichting in het hogere segment.
Wij doen dit nu met zo’n 21 FTE en ons werkgebied is voor 70% Amsterdam en verder door heel Nederland, maar gaan ook regelmatig over de grens. Zo hebben wij in 2022 een appartement in Monaco ingericht, een chalet in Frankrijk en een woning in Zwitserland. In een verder verleden hebben wij projecten in New York, Moscow, Zuid Frankrijk en op de Caribische eilanden uitgevoerd.
Onze werkzaamheden bestaan veelal uit het uitwerken en realiseren van ontwerpen van de voor ons bekende Nederlandse interieurontwerpers voor woningen, grachtenpanden, woonboerderijen en appartementen. Ook maken en leveren wij keukens en badkamermeubels, maar altijd maatwerk en geen serieproductie.

Waarom kiezen de klanten voor jullie, waar onderscheiden jullie je in?

Klanten kiezen voor onze leveringsbetrouwbaarheid, kwaliteit en discretie en wij onderscheiden ons door het ontzorgen van zowel de ontwerper en de klant. Het bieden van hoge kwaliteit, goede service en nazorg hebben we hoog in het vaandel staan.

Jullie hebben een grote rol gespeeld bij het interieur van de nieuwe FC Lisse accommodatie. Wat is jullie bijdrage hierin geweest?
Wij hebben zowel voor de bar in het clubhuis als voor de bar in de Coffee Click Lounge, geadviseerd, uitgewerkt in tekening, geproduceerd en gemonteerd. Verder leverden wij twee koffiemeubels en tafelbladen. Verder heb ik vooral als klankbord van voorzitter Leon Annokkee gediend bij de keuze van losse meubels en of de keuzes passend in het interieur waren.

Waar ben je het meest trots op nu de accommodatie is opgeleverd?

Uiteraard ben ik trots op het eindresultaat van de beide bars, maar men mag nog veel trotser zijn op een aantal mensen binnen de vereniging die met heel veel inzet en heel veel tijd het voor elkaar hebben gekregen om een prachtig complex te realiseren.

Jullie zijn ook sponsor van Lisse. Wat is de reden geweest om dat bij FC Lisse te worden?
Ik heb in mijn jongere jaren met veel plezier bij FC Lisse en een van zijn voorlopers gevoetbald en nu doe ik graag wat terug voor de vereniging in de vorm van sponsoring.

Afgelopen jaar heeft FC Lisse haar kernwaarden geformuleerd, ook wel onze S.P.O.R.T- waarden genoemd, die staan voor Samen, Plezier, Ontwikkeling, Respect en Trots. Welke van deze waarden zouden ook toepasselijk zijn op jullie eigen bedrijf?

Ik zou daar zonder de andere kernwaarden te kort te doen, Samen en Respect uit willen halen.
Samen omdat wij niet moeten denken dat we iets alleen kunnen bereiken, niet in het voetbal, maar ook niet in het bedrijfsleven, het is altijd een teamprestatie.
Respect omdat dat een omgangsvorm is, die vaak wordt vergeten, door spelers op voetbalvelden en door publiek langs de lijn en in stadions. Houd je gewoon aan normen en waarden…

Zou jij verder nog iets aan de achterban van FC Lisse kwijt willen?

Steun je vereniging breed, maar ook daar waar het gaat om het eerste elftal bijvoorbeeld. Commentaar leveren vanaf de zijlijn is wat mij betreft te makkelijk. Opbouwend kritiek leveren mag natuurlijk, maar ook dat kan altijd op een positieve manier. Samen maken we de club, binnen en buiten de lijnen. In dat kader hoop ik ook dat plaatselijke middenstanders ook betrokken zijn en blijven als sponsor van de vereniging en dat er over en weer goed naar elkaar geluisterd wordt, waar elkaars behoeften liggen. Dan gaat FC Lisse echt een mooie toekomst tegemoet, in een accommodatie waar wij namens Horstermeer Interieuren een trotse bijdrage aan mochten en konden leveren…
Wil je meer weten over Horstermeer Interieuren? Maak kennis met ze op https://horstermeer.nl/