De FC Lisse ledenpas, hoe werkt dat eigenlijk?

Afgelopen week hebben al onze leden per post een persoonlijke ledenpas ontvangen. Op vertoon van deze ledenpas heb je toegang tot de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. Ook kan je op deze ledenpas een geldbedrag storten en daar vervolgens in de kantine mee betalen.

Naast een persoonlijke ledenpas kennen we ook vrijwilligerspassen. Vrijwilligers die geen lid zijn van onze vereniging kunnen via hun manager in aanmerking komen voor zo’n pas. Ook deze pas geeft toegang tot de thuiswedstrijden van ons eerste elftal en er kan eveneens mee betaald worden in de kantine.

Indien je onverhoopt geen ledenpas hebt ontvangen, neem dan contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@fclisse.nl.

Hoe zet ik een geldbedrag op de pas?

De pas is al geactiveerd. Het enige dat je nog hoeft te doen is de pas te registeren en het saldo op te laden.

Registreren

  • Download de KNIP app via de Google Play Store of Apple Store.
  • Vul je e-mailadres in en druk op ‘Volgende’.
  • Er is een e-mail verzonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Niet ontvangen? Check je spambox! Open vervolgens de link (op je telefoon) om je KNIP account te activeren.
  • Vul het pasnummer en de CVC code in die op jouw pas staan, of scan de QR-code op de pas.
  • Je komt nu in een scherm terecht waar je de rest van je gegevens moet invoeren.
  • Ga als laatste akkoord met de voorwaarden en druk op ‘Registreer’.

Saldo opwaarderen

Je kunt je saldo opwaarderen aan de bar door middel van je pinpas. Ook kun je de pas zelf opwaarderen via de KNIP app. Ga hiervoor naar ‘Rekeningen’, door aan het plusje in beeld te draaien, kun je zelf het bedrag kiezen..

Hoe kan ik het saldo op mijn oude pas overzetten naar mijn nieuwe pas?

Als je al een pas hebt geregistreerd in de KNIP app kan je de nieuwe pas koppelen aan het bestaande KNIP app account.  De nieuwe pas zal dan automatisch aan de huidige rekening van de oude pas (waar het saldo nog op staat) gekoppeld worden. Het saldo hoeft dan niet overgeboekt te worden! De oude pas kan je vervolgens verwijderen door op het prullenbakje te klikken bij ‘Tokens’.