• FC Lisse heeft in de persoon van Enzo Stroo een nieuwe spits aangetrokken voor het komende voetbalseizoen 2021/2022. De 26-jarige fysiotherapeut komt over van Quick Boys. FC Lisse was op zoek naar een nieuwe aanvalsleider na het vertrek van Tom Duindam naar SJC.

  Ter Specke is voor Enzo geen onbekend terrein. FC Lisse ging vier jaar geleden het jaar 2017 in als koploper van de derde divisie. De eerste wedstrijd na de winterstop was op Lis de thuiswedstrijd tegen Jong Volendam. FC Lisse speelde uitstekend voetbal en kreeg een legio aan kansen. Geel-blauw wist daarvan echter geen enkele te verzilveren. Het 'andere oranje' haalde de winst op met 3-0 onder meer door twee treffers van Enzo.

  De Landsmeerder wist het net van de tegenstander al makkelijk te vinden bij IVV en Zilvermeeuwen. Op 20-jarige leeftijd wist de trainer van Enzo bij Zilvermeeuwen, Eric Heerings, voor hem een stage te regelen bij Volendam. Enzo ging als amateur spelen bij het beloftenteam van de Volendammers. Ook hier bleef hij door gaan met scoren. In de derde divisie voor Jong Volendam kwam Enzo tot vijftien treffers. Enzo promoveerde onder trainer Robert Molenaar naar het eerste team. In 48 duels eerste divisie kwam hij tot 21 goals.

  Enzo ging later naar Top Oss, waar zijn doelpuntenproductie tot stilstand kwam. Enzo maakte een nieuwe start bij de club die hem al enkele jaren volgde: Quick Boys. Zijn optreden bij de Katwijkers blijft beperkt tot een seizoen.

  FC Lisse vormt voor Enzo een nieuwe uitdaging. Zijn kwaliteiten zijn als volgt te omschrijven. Enzo weet makkelijk doelpunten te maken. Opvallend in de zestien is, dat hij makkelijk scoort met zowel rechts als links. Bovendien is Enzo behoorlijk snel. Het is duidelijk dat Enzo voor de FC een aanwinst is.

  De FC begroet Enzo bij onze club en hoopt dat hij een mooie tijd tegemoet gaat in het geel-blauw. En dat hij fysiotherapeut is is altijd handig. Vele handen maken immers licht werk.

  Spits Enzo Stroo naar FC Lisse 1