Darryl Baly verlengt bij FC Lisse

De selectie van FC Lisse voor komend seizoen krijgt steeds meer vorm. Er zijn vertrekkers, nieuwkomers en blijvertjes. Bij de laatste categorie behorend is Darryl Baly. De 26-jarige Zaandijker gaat in de zomer van 2024 zijn tweede seizoen in bij FC Lisse.

Darryl koos vorig seizoen om meerdere redenen voor FC Lisse. Hij was toe aan een stap hoger. Diverse clubs waren belangstellend in Darryl. Darryl zag als speler van OFC in de tweede divisie de speelwijze van FC Lisse. Dat is met druk naar voren en met opkomende backs. Darryl kwam bovendien bij de FC zijn oud-ploeggenoot van FC Volendam Enzo Stroo tegen. Darryl had een goed gesprek met de technische directeur van FC Lisse Kevin Winter. De vader van Darryl kende Kevin uit zijn voetbalverleden. FC Lisse gaf Darryl de vrijheid regelmatig uit te komen voor het Arubaanse elftal.

Darryl wist zijn weg te vinden dit seizoen in het team van FC Lisse. Op diverse posities is hij inzetbaar in de verdediging. Darryl maakte regelmatig zijn speelminuten in het eerste team. Hij kende ook de keerzijde van het voetbal en dat zijn nu eenmaal blessures.

FC Lisse heeft vertrouwen in Darryl in het heden en de toekomst. Darryl hoopt verdere stappen te maken in het shirt van FC Lisse. Veel succes hiermee Darryl!