• Het leven van David Verweij heeft zowel voetballend als functionerend in de maatschappij met balans te maken. Als speler zorgt hij met zijn kwaliteiten voor het juiste evenwicht in het team. Als mens is de verhouding tussen werk en voetbal in balans. David heeft veel zin ook in het komend seizoen 2021/2022 het shirt te dragen van FC Lisse.

    David is een kind van de club. Hij weet wat presteren is en wat plezier maken is. Jarenlang speelde hij met zijn maten in de lagere junioren en lagere senioren van FC Lisse. Bij de zondag 1 van FC Lisse werden zijn voetbalkwaliteiten opgemerkt. David de kopper, David de rustbrenger, David de man van de lange pass en nog een aantal pluspunten. David stak er letterlijk en figuurlijk bovenuit bij de zondag 1. Dat leverde hem een transfer op naar SJC.

    In zijn hart bleef David FC Lisse-man. Eens zou hij terugkeren op Ter Specke, maar dan in FC Lisse 1 op zaterdagmiddag. Hij had een geweldige tijd bij SJC. Het was voor hem een podium zich te ontwikkelen. Het geel-blauwe bloed bleef echter kriebelen. David had de ambitie op een hoger niveau te spelen. Die mogelijkheid bood vanaf 2018/2019 zijn FC Lisse.

    David liet zien het derde divisie-niveau aan te kunnen. Bovendien is het iemand, die uitstekend past binnen een spelersgroep.

    Na twee afgebroken seizoenen wil David weer eens een vol seizoen 'knallen'met FC Lisse. Veel succes hiermee vanaf de zomer van 2021.