Communicatieteam uitgebreid. Welkom Jelle!

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

“Mijn naam is Jelle van der Valk, 29 jaren oud en ik ben woonachtig in Lisse. Heb een vriendin in het Amsterdamse dus ook daar ben ik met enige regelmaat te vinden. Voor de kost werk ik als creatief / digital marketeer bij The Green Surfer in Noordwijkerhout en doe daarnaast ook de nodige freelance klussen voor allerlei verschillende opdrachtgevers. In mijn vrije tijd ben ik het liefst drankjes aan het doen met vrienden, aan het surfen en tegenwoordig ben ik zelfs aan het schilderen geslagen. Ja, echt!”

Wat is jouw link met FC Lisse?

Op mijn 5de mocht ik bij de Ukkies van de FC aansluiten. Vanaf dat moment (bijna) alle selectieteams mogen doorlopen en tegenwoordig speel ik mijn minuten in het 3e van FC Lisse. Ook mijn vader (Gerrit van der Valk) en broer (Sven van der Valk) hebben bij FC Lisse gespeeld en komen er nog steeds erg graag. In het derde speel ik nog steeds veelal met de talenten waarmee het allemaal begon. Nog steeds elke week genieten geblazen!

Wat is jouw reden om je in te zetten voor FC Lisse?

Ik heb mijn eerste ‘werkende’ jaren in de sportwereld gewerkt en daar gemerkt dat het verenigingsleven bij iedere amateurclub minder en minder wordt. Ik ben van mening dat als iedereen íets doet, het voor iedereen gemakkelijker en aangenamer wordt. Daarnaast is het marketing- & PR-team de laatste jaren gegroeid en hebben een aantal serieuze professionals hun diensten aangeboden voor de club; waar je ook weer een hoop van kan leren. Vrijwilligerswerk staat natuurlijk ook nooit verkeerd op je CV.

Wat vind je het leukste aan jouw taken binnen het communicatieteam?

Ik maak de nieuwsbrief van FC Lisse op. Een relatief bescheiden taak dus. Het leukste aan die taak is meewerken aan de professionele communicatie rondom de club en het verlichten van de taken van de andere vrijwilligers binnen het marketingteam. Nogmaals; als iedereen iets doet, wordt het voor iedereen leuker.

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die overwegen vrijwilliger te worden bij FC Lisse maar die nog twijfelen?

Niet twijfelen; gewoon lekker doen! Binnen de organisatie worden je inspanningen enorm gewaardeerd en dat maakt het vervullen van een taak, groot of klein, gewoon leuk! Iedereen is tegenwoordig druk en het is makkelijk om het altijd maar aan dezelfden over te laten; maar mocht je halfuurtje over hebben, probeer het dan eens! Het geeft veel voldoening.

Tot slot, heb je nog mooie voornemens voor 2023?

Veel genieten, veel bijleren en lief zijn voor de mensen om me heen. En af en toe die bar eens goed natgooien natuurlijk. Wil je net als Jelle bijdragen aan de mooie club die FC Lisse is, neem dan contact met ons op via dit formulier. Samen kijken we naar de mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk die jou passen.