Clubman Sjon Smith overleden

Wat je in je hart bewaart, raak je niet meer kwijt.

‘Na een kort ziekbed is op 8 februari jl. onze materiaalman van ons vlaggenschip, Sjon Smith, overleden. Als je het hebt over een zeer betrokken FC Lisse lid en vrijwilliger dan zie je Sjon Smith voor je. Na zijn lange actieve voetbalcarrière was Sjon o.a. ook actief als scheidsrechter en actief lid van de walking footballers op de woensdagochtend. Je kon altijd een beroep op hem doen. Zoals zijn zoon aangaf “voetbal is echt alles voor m’n pa”.

Als materiaalman deed hij in stilte zijn werk en was hij de steun en toeverlaat voor spelers en staf. Sjon werd zeer gewaardeerd. En ook bij het bestuur door zijn correcte gedrag en vriendelijke uitstraling. Het huidige seizoen zou Sjon zijn laatste seizoen worden; hij wilde graag een seizoen in de Tweede Divisie meemaken om hierna wat meer vrije tijd te hebben voor zijn gezin. Helaas heeft de vreselijke ziekte gezorgd dat dit niet meer kan.

Afgelopen zondag heb ik zelf nog kort met Sjon gesproken en vol ongeloof dat het zo snel achteruit ging, hebben we afscheid genomen. Dankbaar als altijd. FC Lisse is Sjon ook heel veel dank verschuldigd. We verliezen in Sjon een Topper met hoofdletter T. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen alle sterkte en kracht toe om dit verlies te verwerken. Wij zullen Sjon niet vergeten want wat je in je hart bewaart, raak je niet meer kwijt.

Rust zacht Topper.’

Namens het bestuur, Leon Annokkee