Cheeky’s Kinderdagverblijf prolongeert verbintenis met FC Lisse

Sponsorcontracten hebben een houdbaarheidsdatum. Dus komt er altijd een moment om de verbintenis te evalueren. Dat is onlangs ook gebeurd met Cheeky’s Kinderdagverblijf uit Lisse. Daarbij is niet alleen vastgesteld dat beide partijen zeer tevreden waren over de samenwerking tot nu toe, maar dat voor de nieuwe overeenkomst zelfs ruimere afspraken gemaakt konden worden. En bij nieuwe afspraken hoort een officieel tintje. Dat moment vond afgelopen zaterdag plaats in de CoffeeClick Lounge. Met een ferme handtekening werd de overeenkomst bezegeld. En daar is men bij FC Lisse Cheeky’s natuurlijk zeer erkentelijk voor.

Cheeky’s is een kinderdagverblijf dat “anders is dan anders”. Zij bieden verschillende vormen opvang, te weten; flexibele opvang, reguliere opvang, extra uur opvang (ochtend en avond) en opvang op maat. Cheeky’s heeft inmiddels twee vestigingen in Lisse, genaamd de Tuinkabouter aan de Heereweg 343 en Crèche Duimelijntje, gevestigd aan de Frans Halsstraat 2.
Voordeel van de kleinschaligheid is dat het knus, kindgericht en persoonlijk kan blijven. Cheeky’s is  van mening dat dit de kwaliteit van zorg ten goede komt, zonder dat de professionaliteit hiervan te lijden heeft. Meer weten over Cheeky’s, bezoek dan de <website>.