Cesar Roubos nieuwe teammanager FC Lisse

Cesar Roubos is vanaf de zomer van 2023 de nieuwe teammanager van de A-selectie. De 48-jarige Cesar is de opvolger van Frank Baak. Cesar is al diverse jaren actief binnen FC Lisse als hoofdtrainer bij de jeugd. Momenteel traint hij opleidingsteam O-18-1.

Bij de keuze van een nieuwe teammanager wordt goed gekeken naar iemands persoonlijkheid. Cesar is een prettig persoon om mee om te gaan. Is als mens geliefd binnen onze club. Hij weet intussen hoe de club FC Lisse in elkaar steekt. Kortom de juiste persoon om mee in zee te gaan.

Teammanager zijn bij de A-selectie vergt de nodige tijd. Niet alleen op de wedstrijddag, maar ook op de trainingsavonden is zijn aanwezigheid gewenst. En een teammanager staat in feite altijd paraat om met raad en daad de spelers en leden van de technische staf bij te staan. Een veelomvattende, maar ook een uitdagende functie.

Cesar veel succes in je rol als teammanager. Vast ritueel van de warming-up bij FC Lisse 1 met de mensen van de technische staf is de bal zo dicht mogelijk bij de zijlijn te krijgen. Cesar kan alvast gaan oefenen.