Cateraar na de wedstrijd aanstaande zaterdag is Grand Café Cineac

Komende zaterdag na de wedstrijd tegen HHC Hardenberg is Grand Café Cineac de verzorger van de hapjes in de CoffeeClick Lounge. Grand Café Cineac is hét adres waar u heerlijk kunt eten en/of borrelen. Een ideale gelegenheid om uw bezoek aan het belendende theater/bioscoop compleet te maken.

Naast de à la carte menu’s is Grand Café Cineac inmiddels zeer bekend geworden vanwege de overheerlijke tapasmenu’s! Onbeperkt tapas eten uit een assortiment van maar liefst 30 verschillende gerechten, zowel vis-, vlees- als vegagerechten. De tapas zijn gebaseerd op de Franse keuken. Daarnaast is het ook mogelijk om tapas af te halen: de Tapasplaat op Maat ! Stel jouw eigen tapasplaat samen en kies uit 4 tapasgerechten van het menu. Afhalen kan op de gereserveerde dag tussen 17:00 en 18:00 uur. De locatie is ook uitermate geschikt voor groeps- en personeelsuitjes.

Het Grand Café heeft een eigen website, waar u informatie kunt vinden over de menu’s en reserveringsopties. Grand Café Cineac Lisse is gevestigd aan het Floralisplein te Lisse (het voormalige veilinggebouw van CNB) <website