Business

Business Club

Sponsoring is niet meer weg te denken bij FC Lisse. Onze vereniging kent vanaf 1989 een Business Club die zich door de jaren heen steeds verder heeft ontwikkeld en inmiddels uit meer dan 100 leden bestaat. Door het lidmaatschap van de FC Lisse Business Club ondersteunt u één van de grootste voetbalverenigingen van Nederland: een vereniging met een bloeiende jeugdafdeling en een eerste elftal dat op het één na hoogste amateurniveau uitkomt en in 1997, 2001 en 2008 kampioen van de hoofdklasse A werd. In 2008 werd zelfs het algeheel amateurkampioenschap van Nederland behaald. Driemaal wist FC Lisse de KNVB-bekerfinale voor amateurs te bereiken, waarvan er tweemaal werd gewonnen. FC Lisse is een club die een toonaangevend niveau binnen het amateurvoetbal heeft bereikt en grote naamsbekendheid heeft verworven onder vele voetballiefhebbers, zowel regionaal als landelijk.

De FC Lisse Business Club biedt ondernemers uitstekende mogelijkheden om in contact te treden met andere bedrijven en potentiële klanten. De leden van de Business Club komen uit zeer diverse branches en opereren in diverse markten. Via onze Business Club kunnen bedrijven niet alleen hun netwerk, maar ook hun naamsbekendheid vergroten.

Bij ons maakt u topamateurwedstrijden mee. Ons gezellige sponsorhome staat na afloop voor u open. In een ontspannen en informele setting kunt u op een plezierige wijze zakendoen. Daarnaast stellen wij jaarlijks een gevarieerd activiteitenprogramma op.

Om optimaal uw zakelijke activiteiten naar buiten toe uit te kunnen dragen heeft de Business Club van FC Lisse verschillende sponsorpakketten opgesteld.

Sponsorbrochure

Bekijk hier het aanmeldformulier!

Heeren van Ter Specke

De Heeren van Ter Specke is een gezellige netwerkclub van betrokken personen die FC Lisse 1 een warm hart toedragen. Met de komst van de nieuwe voetbalpiramide en de ambitie van FC Lisse om op het hoogste amateur niveau actief te zijn, is er behoefte ontstaan aan een structurele financiële impuls voor ons eerste elftal. Wie deelneemt aan De Heeren van Ter Specke, steunt niet alleen het eerste elftal, maar geniet jaarlijks ook van unieke netwerk- en voetbalervaringen. Wij hebben de ambitie om netwerken en fun te combineren en zullen ons inspannen om u jaarlijks een onvergetelijke dag te bezorgen! Wij vragen u om een jaarlijkse bijdrage vanaf minimaal € 1.500,- excl . BTW.

Voor meer informatie over de Heeren van Ter Specke kunt u contact opnemen met Dennis Hogenboom, 06-19266221, Michael van der Bent of Rob van der Klauw via heerenvanterspecke@fclisse.nl.