Bryan Burger en Michel Schouls nieuwe trainers FC Lisse O23

Bryan Burger nieuwe hoofdtrainer opleidingsteam O23
Volgend seizoen is Bryan Burger de nieuwe hoofdtrainer van FC Lisse O23. Bryan is 29 jaar en woonachtig in Oegstgeest. Dit seizoen behaalde hij het KNVB-diploma Voetbalcoach 3 (VC 3).

In het dagelijks leven is Bryan leraar op een basisschool. Voor zijn VC 3 liep hij stage bij de dames van Ter Leede. Naast die stage is hij tevens trainer bij de mannen van Ter Leede. Voordat Bryan bij Ter Leede aan de slag ging, heeft hij als hoofdtrainer gefungeerd van de selectieteams bij vrijwel elke leeftijdscategorie in de jeugdopleiding van VV Spirit uit Ouderkerk aan de IJssel. Tevens heeft hij bij deze club het 2e elftal onder zijn hoede gehad.

De KNVB-opleiding VC 3 volgde Bryan bij de nieuwe Manager Opleiding Mario Koswal die, na zijn aanstelling bij FC Lisse, Bryan heeft voorgedragen bij de TCO en de huidige Manager Opleiding Robert van Boxel. Na het eerste gesprek was er direct een goed gevoel van beide kanten. Waarbij Bryan liet zien te passen bij de opleiding van FC Lisse.

“Dit seizoen heb ik mijn VC 3-diploma mogen behalen bij Ter Leede onder begeleiding van KNVB-docent Mario Koswal. Toen FC Lisse interesse toonde, werd ik meteen enthousiast. Ik kijk er dan ook naar uit om onderdeel te mogen worden van deze warme club en om gezamenlijk stappen te maken in ontwikkeling binnen de opleiding. Ik hoop jullie snel te ontmoeten!”, aldus een enthousiaste Bryan.

Michel Schouls assistent-trainer O23
De assistent-trainer van de O23 is Michel Schouls. Michel is 37 jaar en geboren en getogen in Leiden. Momenteel is hij woonachtig in Leiderdorp. In het dagelijks leven is Michel werkzaam als Teammanager Klantenservice in Rijswijk.

In de jeugd speelde Michel voor Voorschoten ’97, UVS, ADO Den Haag, Sparta en voor het KNVB-districtsteam. Bij de senioren speelde hij acht seizoenen in het vlaggenschip van voormalig GHC uit Leiden. Als trainer heeft Michel zijn eerste stappen gezet bij Rijnvogels en UVS. Momenteel is hij trainer van RCL 2

“Aankomend seizoen wil ik stage lopen bij de O23 van FC Lisse in het kader van de KNVB-opleiding VC 3. Ik zie FC Lisse als een mooie warme club waar ik graag mijn steentje bij wil dragen aan de ontwikkeling en kwaliteit van jeugdspelers. Daarbij ga ik samenwerken met hoofdtrainer Bryan Burger en met Manager Opleiding Mario Koswal als mijn stagebegeleider. Ik kijk uit naar de toekomst en ben benieuwd naar onze kennismaking!”, aldus de gemotiveerde Michel.

De TCO is blij met de aanstelling van beide trainers en wenst hen alvast veel succes en plezier bij FC Lisse!